RK Selce ponovno se vraća na veću i višu rukometnu scenu.

Približavanjem 60. obljetnice osnutka kluba grupa entuzijasta, nekada igrača kluba zasukali su rukave i krenuli u renesansu i povratak kluba na mjesto gdje jedna od instituacija sportskog života grada mora imati svoje mjesto.

Godine provedene u III. HRL-zapad su iza rukometa u Selcima.

Iskorištena je mogućnost uključivanja seniorske momčadi u II. ligu-zapad i igračka križaljka se je počela popunjavati.

Istovremeno Darko Jeličić dugogodišnji vratar, internacionalac sakupio je skupinu djece, koja se je okupila oko ogranka Primorske škole u Selcima kao temelj budućnosti kluba.

Vikend koji je pred nama biti će promocija povratka rukometa na veliku scenu, koji je šesdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina prošloga stoljeća bio sport broj jedan ne samo u mjestu već i mnogo šire.

Iako su problemi nastali odlaskom rukometa sa Matkina, zdrava jezgra kluba sačuvala je kontinuitet.

Pioniri RK Selce igrati će dvije utakmice županijske lige subotu u Gradskoj sportskoj dvorani.

Navečer u 19,00 sati Selce će se uputiti do Trsata, gdje će u Dvorani Mladosti igrati utakmicu 1. kola Druge HRL-zapad sa Pećinama.

U ovogodišnjem prevenstvu roster sa kojim RK Selce kreće je slijedeći:

Ivica, Senko, Deni, Roko i Ivan Antić, Darko Jeličić, Benjamin Čajić, Dino Kabalin, Vladimir Kolundžić, Sanjin Krišković, Igor Pliško, Dean Poštić, Dino Stošić, Gordan Tot, Roland i Leon Pobor, Filip Vodopić, Karlo Krpan, Josip Lončarić, Petar Piškulić i Daniel Ristić.

Trener momčadi: Živko Vejnović, pomoćni trener: Zoran Rebić, predsjednik: Bruno Cossutti i dopredsjednik: Desimir Gajić.

Selčani poručuju – Evo nas opet !!

 

 

S. Lončarić

Top