RUKOMET - Bolan poraz Crikvenice II
Objavljeno: 05.10.2016.

Rukometaši Crikvenice moraju odlukom HRS u III HRL-zapad imati natjecateljsku momčad. Klub koji ima igračkih kadrovskih problema i sa prvom momčadi prisiljen je igrati ligu skoro sa istim igračima koji participiraju i u seniorskom pogonu.

Konkretno - u nedjeljnoj utakmici sa Novigradom, koja se je igrala u neatraktivnom terminu (14,00 sati), pred jedva petnaestak gledalaca Crikvenica II je izgubila 19:26. Ima još razloga za čuđenje. Utakmicu su došle suditi sutkinje ni manje ni više nego iz Poreča (Ivana Kovač) i Umaga (Julijana Žuliček), te nadzornik iz Rijeke (Tomislav Abramović).

A na terenu dečki koji su osamnaest sati ranije igrali u Mocirama u Zadru utakmicu 1. HRL – jug. I to: Dražen i Damir Sertić, Nevio Mijić, Bruno Derossi, Antonio Stanić, Stjepan Banušić i Mateo Dokoza. Još su igrali Albin Mutiši i Matej Stupar.

Sa 53 godine rukometnog iskustva i zgubljanja po rukometnim terenima od 4 Svjetska, 4 Europska prvenstva i tisuće drugih utakmica od Lige prvaka do ovakvih utakmica, ne znam kome da postavim pitanje – koja je bila korist od ove gnjavaže ?

 

 

S. Lončarić

Top