SUBOTA – 24. RUJAN

STOLNI TENIS
STK Crikvenica klub je iz našeg grada koji igra u najvećem sustavu natjecanja u Hrvatskoj. Premier liga stolnotenisačica kruna je sportskog dostignuća i potvrda dobrog rada. Naše stolnotenisačice kreće sa 1. kolom u subotu u Puli (17,00). STK Crikvenica u ovom prvenstvu igrati će u sastavu: Ivana Knežević-Šambić, Marta Vukelić, Dijana Pećanić, Iva Košuljandić i Mia Radaković. Trener: Marko Marčelja.

NOGOMET
Crikvenica u 5. kolu MŽL NS Rijeka gostuje u Rijeci na Krimeji, protiv Orijenta 1919 (16,30 sati). Loš ulazak u prvenstvu doveo je do odlaska trenera Gorana Gajzlera, pa će na klupi za ovu utakmicu sjediti Marko Prpić, koji je i predsjednik kluba. Tijekom narednih dana klub će riješiti upražnjeno mjesto prvog čovjeka struke. Utakmicu sude Bogičević (glavni sudac) sa pomoćnicima Flegarom i Perkovom. Delegat - Tubić.
RIJEKA – ORIJENT 1919 – CRIKVENICA (16,30)

BOĆANJE
Vodeći i neporaženi klub 2. HBL - sjever, Sv. Jakov u 4. kolu gostuje na Marčeljima. Za mladu momčad veliki izazov i zahtjevno gostovanje. Sa druge strane pristalice boćanja i navijači kluba digli su ljestvicu dometa svojih majstora koji plijene dobrim igrama posebno u tehničkim disciplinama, a što je najvažnije – mladošću, drugarstvom i dobrom organizacijom kluba. Momčad Vjeka Matetića nije potreban imperativ pobjede, ali...
VIŠKOVO (Marčelji) - MARČELJI – SV. JAKOV

U Primorskoj ligi još jedan lider gostuje. Boćari Sv. Jelene odlaze u Ledenice, gdje će pokušati nastaviti svoj niz neporaženosti. Selce je u ovom kolu slobodno.
LEDENICE – LEDENICE – SV. JELENA

NEDJELJA 25. RUJAN

NOGOMET
Kadeti Crikvenice gostuju na Krku. Domaćin je u prošlom kolu poražen na Brnasima, dok je Crikvenica odigrala nerješeno sa Naprijedom na Gradskom stadionu. Mladići trenera Damira Vukića nisu bez izgleda.
KRK (JOSIP URAVIĆ-PEPI) KRK – CRIKVENICA (14,30)

BOĆANJE
Grad Crikvenica može se pohvaliti da ima četiri sjajna boćarska kluba. Boćari Gornjeg kraja krenuli su u natjecanje 1. Županijske bočarske lige sa tri uvjerljive pobjede, gostuju u drugom velikom boćarskom središtu na Grobinštini, gdje se boće uzimaju u ruke već u jaslicama. Gostovanje kod Frankopana novi je izazov za momčad Ratka Đeneša i prilika da sa pobjedom gosti već na startu prvenstva steknu veliku prednost.
GROBNIK - FRANKOPAN – GORNJI KRAJ (16,00)

UTORAK – 27. RUJAN
Natjecanja za kup NSH Hrvatske za sezonu 2017 u PGŽ došla su do trećeg kola, kada se uključuju i klubovi iz MŽL NS Rijeke. Crikvenica će ugostiti nogometaše Naprijeda, koji su ove godine sjajno krenuli u prvenstvo i nalaze se u samom vrhu lige. Zanimljiva utakmica osobito za „male“ klubove koji kroz kup mogu dohvatiti povijesne utakmice sa klubovima iz 1.lige, što je upravo ovih dana evidentno na primjerima Krka i prijašnjih godina Opatije.

UTORAK (Gradski stadion 16,30) – CRIKVENICA – NAPRIJED

Top