NOGOMET - PORAZ U SUDAČKOJ NADOKNADI - LOŠINJ – CRIKVENICA 2:1 (1:0)
Objavljeno: 29.08.2016.

Nogometaši Crikvenice sa nestrpljenjem su isčekivali početak prvenstva u MŽL NS Rijeka. Na startu su se morali ogledati sa Lošinjom na Čikatu, momčadi koja se je dobro posložila i slovi kao jedan od favorita ovogodišnjeg prvenstva. Nisu ni ambicije Kiraca male, ali nakon izjednačene utakmice u kojoj su golovi postignuti na obje strane iz kaznenih udaraca. Oba su dosuđena prema dosta upitnim kriterijima.

U završnici utakmice, bolje rečeno u samoj sudačkoj nadoknadi (92. minuta) nogometaši Crikvenice su ostali bez potrebne smirenosti i koncentracije, u trenucima kada je ona bila najpotrebnija. Uostalom kao i kod prvog gola na kraju prvog poluvremena. Ubačenu loptu u igru je sproveo iskusni Jerneić i na startu donio bodove Lošinju.

Crikvenica iduće subote dočekuje Rudar (17,30) na Gradskom stadionu. Prilika za rehabilitaciju, iako treba napomenuti da je u subotu Rudar odigrao vrlo dobru utakmicu na Bahalinu, što je konstatirala i manja skupina prijatelja nogometa iz Crikvenice. Pri tome Rudar nije igrao kompletan...

CRIKVENICA: Srok, Merle, Kvezić (od 60. Mijolović), Imamović, Vukelić, Frančišković, Kun (od 82. Lekaj), Buršić, Rubčić, Butorac, Smojver.

Strijelci: 1:0 - (Babić (42-11m), 1:1 - Kuna (53-11m), 2:1 - Jerneić (92)

Top