NAJAVA PRVOG SPORTSKOG VIKENDA U SEZONI 2016/17
Objavljeno: 26.08.2016.

Iako je pred nama početak jubilarnog Ribarskog tjedna, najava kasnog ljeta u Crikvenici, naši sportaši kreću u natjecanja, koja će trajati sve do iduće turističke sezone.

JEDRENJE - SUBOTA, 12,00

JD Val je i ove godine organizator regate krstaša, pod radnim nazivom Regata ribarskog tjedna. Start regate je u 12 sati ispred Gradske luke. Očekuje se nastup tridesetak vitkih krstaša koji se natjeću u 9 natjecateljskih kategorija. Regata se boduje i za Kup Gornjeg Jadrana, koji obuhvaća 15 regata tijekom godine, a učinak po regatama se zbraja i koncem godine se proglašavaju najbolji skiperi i brodovi.

NOGOMET - SUBOTA, 17,30

Subotu kreću natjecanja u MŽL NS Rijeka utakmicama 1. kola. Nogometaši Crikvenice odlaze na Lošinj, gdje će na Čikatu startati u prvenstvo, od kojega se dosta očekuje. Riječ je o možda i najzahtjevnijem gostovanju u jesenskom dijelu prvenstva, jer igra koju prikazuju u pripremnom razdoblju naši domaćini je izuzetno dobra. U pripremnom razdoblju Crikvenica je odigrala sa Lošinjom pripremnu utakmicu koja je završilabez pobjednika - 1:1.

BOĆANJE - NEDJELJA 10,00

Boćari Sv. Jakova startaju u Drugoj ligi-zapad, u kojoj će na svojem boćalištu dočekati momčad Dubrave iz Zagreba. Gosti su prije dvije godine igrali i u najvišem boćarskom rangu natjecanja. Inače prvenstvo počinje idući vikend, a susret se igra sedam dana ranije zbog nastupa boćara Sv. Jakova na jakom U-23 turniru u Sloveniji, gdje će nastupati pod imenom našega grada.

Vrijedi otići u Jadranove i u živo pratiti boćarsku mladost u borbi za bodove i to u Drugoj ligi, gdje boćari Sv. Jakova imaju svoj prvi, debitantski nastup.

Top