VATERPOLO - III HVL - ZAPAD 5. KOLO
Objavljeno: 10.08.2016.

Derbi i prvo mjesto Lošinju, Crikvenica želi biti druga U prekrasnom ambijentu, pred prepunim tribinama Gradskog plivališta odigran je derbi susret lige. Crikvenica se nije uspjela revanširati Lošinju za poraz u prvom dijelu prvenstva. Presudilo je isključenja Marka Brnjca u trećoj četvrtini sa pravom zamjene u trenutku kada su igrači CVK imali napad i igrača više u plivalištu. Prekršaj koji je vidio samo sudac Benić, a uslijedio je nakon simulacije gostujućih igrača, kojih je bilo na ovom susretu. 

Posljednjih pola minute Crikvenicaje imala napad za izjednačenje i čak dva igrača više u bazenu, ali napad nije uspješno okončan. Niti 6 golova raspoloženog Bojana Cara nije bilo dovoljno za pobjedu.

U posljednjem kolu Crikvenica će protiv Pule pobjedom tražiti potvrdu drugog mjesta.

CVK 9
LOŠINJ 10
(4:4, 2:2, 2:1,1:3)

CRIKVENICA Gradsko plivalište.Sudac: Benić. Opunomoćenik VSH: Brala (obojica Rijeka). Gledalaca: 600. 

CVK: Glavurtić, Karlović, Brozičević,Maček 1, Cvetković, Gržičić, Bojan Car 6, Severinski, Brnjac 1, Marko Car, Bačić, Matej i Martin Gašparović.

LOŠINJ: Lozančić, Čorak 2, Marević, Domazet, Ividović, Tomich 1, Domagoj Jureša 1, Domenico Jureša 2, Stipanov, Tomše 2, Simić, Tičak, Mandić, Gudek 1.

I susret kadeta riješili su gosti u svoju korist ponajviše zahvaljujući dvijema djevojkama (Dea Domazeet, Leona Janković) koje su inače članice Mladosti iz Zagreba i velika su prevaga u igri. Gosti su pobijedili 5:20.

Top