NOGOMET - 21. MEMORIJAL SENJSKIJH VITEZOVA
Objavljeno: 08.08.2016.

Nehaj obranio naslov, Crikvenica druga

Nogometaši Nehaja iz Senja obranili su turnir osvojen prošle godine u Krivom Putu, posvećen vitezovima domovinskog rata koji su izgubili živote u završnoj akciji Oluja. Riječ je o najstarijem našem turniru, koji se igra visoko na Velebitu, sa uvijek istim sudionicima i sportskim prijateljima iz Halubjana, Crikvenice, Nehaja i domaćina Bunjevac-Gavrana.

U polufinalnim sisretima Crikvenica je nakon izvođenja kaznenih udaraca bila sretnija od Bunjevac-Gavrana 0:0 (5:4), dok je Nehaj pobijedio Halubjan 1:0 (Tomljanović)). U utakmici za treće mjesto Bunjevac-Gavran je bio bolji od Halubjana 2:1 (Glavičić 2/Alilović). U finalu je Nehaj pogotkom najboljeg igrača turnira Ivana Vukelića pobijedio Crikvenicu. Najbolji vratar turnira je Igor Baričević (Nehaj), a najefikasniji igrač Krešo Glavičić (Bunjevac-Gavran). Sve utakmice na turniru sudili su Lončarić (Crikvenica) te Papić i Bičanić (Senj).

U finalnoj utakmici Crikvenica je igrala vrlo dobro, ali nije imala sreće. Pogodili su igrači trenera Gorana Gajzlera dva puta vratnicu, propustili su iskoristiti kazneni udarac, a u tri navrata izbijali su sami pred vratara Baričevića, koji je svaki puta bio brži i spretniji.

Ivan Vukelić najbolji igrač turnira jednim snažnim i vrlo preciznim udarcem savladao je Sroka. Bila je to ujedno i jedina prilika uskoka, a kako se utakmice na turniru igraju samo po jedno poluvrijeme, vremena za ispravak više nije bilo.

CRIKVENICA: Srok, Frančišković, Vukelić, Smojver, Merle, Mijolović, Kuna, Butorac, Buršić, Gašparović, Kvezić, Imamović, Prpić. Trener: Goran Gajzler.

Top