Prezentacija gradskih programa za poticanje poduzetništva i aktualnog Javnog poziva za dobivanje nepovratnih subvencija
Objavljeno: 24.03.2016.

U organizaciji Grada Crikvenice i Poduzetničkog centra „Vinodol“ , u utorak se u Gradskoj vijećnici održala prezentacija ovogodišnjeg Programa mjera za poticanje razvoja poduzetništva na području Grada Crikvenice i Javnog poziva za dodjelu nepovratnih subvencija iz Programa za ovu godinu. Gradske programe potpora poduzetnicima je predstavila voditeljica Odsjeka za gospodarstvo, turizam i projekte Grada Crikvenice Snježana Sikirić, a program kreditiranja poduzetnika Margareta Goić, stručna suradnica u Poduzetničkom centru „Vinodol“.

Zahvaljujemo svima na velikom odazivu te podsjećamo sve zainteresirane za prijavu na Javni poziv da je rok za prijavu 30. travnja. Sva pitanja nam možete uputiti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , telefonski na brojeve 455-408 i 455-409 ili osobno u zgradi Gradske uprave, Kralja Tomislava 85, Crikvenica (ured br. 21).

Za sve koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati prezentaciji, u privitku su prezentacije koje možete naći i u našem izborniku PODUZETNICI.   


Top