Jesenji gastro doživljaj na Rivijeri Crikvenica
Objavljeno: 10.11.2020.
Uživajte u jeseni na Rivijeri Crikvenica, destinaciji gostima podjednako zanimljivoj u svako godišnje doba

Razdoblje povoljnih klimatskih prilika za aktivnosti na otvorenom ovdje traje gotovo tijekom cijele godine, pa bilo da ste u potrazi za šetnjom, planinarenjem, rekreacijom u prirodi ili kušanjem domaćih specijaliteta, Rivijera Crikvenica vas u jesen sigurno neće razočarati.

Kako bi vaš jesenji posjet ili boravak u Crikvenici upotpunili gastro doživljajem za pamćenje, ugostitelji s područja čitave crikveničke rivijere pripremili su posebne jelovnike (menu od 3 slijeda) temeljene na tradicionalnoj crikveničkoj kuhinji, a uz dominaciju jesenjih namirnica, po promotivnoj cijeni od 100 kuna. Ove menije nude sljedeći restorani i konobe: u Crikvenici „Gušti”, „Karoca“, „Maslina“, „Pandora” i „Trabakul“, u Dramlju „Domino“ te „Ulika“ u Selcu.

Tako možete kušati jela poput rižota od bakalara, punjenih lignji na brodet s palentom, crikveničkih rupica s blitvom, crikveničkih palačinki, krem juhe od kestena i krumpira, frita sa suhim smokvama, prežganice s baškoton, crikveničkog štrudla i dr.

Zato svakako posjetite Crikvenicu ove jeseni, otkrijte skrivene dragulje ovoga područja, naše šetnice i planinarske staze, prostore za sportaše i rekreativce ili skrivene lokacije za zaljubljene, koje poseban šarm imaju obojane u jesenje boje, te kušajte u nekom od naših odabranih restorana posebnu gastronomsku ponudu koja traje od 11. studenog do početka zime.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice

 


Top