Svi na posljednju maškaranu zabavu u Crikvenici
Objavljeno: 13.02.2020.
Dugi sati začinjeni pjesmom, plesom, smijehom i nezaboravni maškarani trenutci polako se, nažalost, bliže kraju. No, ne brinite, još nismo „stavili točku na i“, jer pred nama su novi maškarani doživljaji na Rivijeri Crikvenici.

Vjerujemo da ste odavno rezervirali vrijeme za vikend posvećen ljubavi i da već u petak počinjete uživati s vašima najmilijima. Neka vam i subota, 15. veljače, započne u dobrom raspoloženju. Planinarsko društvo „Strilež“ i TZG Crikvenice odlučili su spojiti ljubav prema zdravom i aktivnom načinu života i maškarama i organizirati Maškaranu šetnju do Kotora i Drenina. Okupljanje je u 9:30 h na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici, a potom vas iskusni planinari vode u nesvakidašnju šetnju pod maskama. Bit će to veselo i opušteno druženje i rekreacija u prekrasnom prirodnom okruženju, a naučit ćete nešto novo i o prirodnoj i kulturno-povijesnoj baštini ovoga kraja. Ove je godine Maškarana šetnja humanitarnog karaktera zahvaljujući OŠ Zvonka Cara koja se uključila u ovaj projekt, a prilozi se skupljaju za dječju onkologiju bolnice Rebro. Više o projektu „Danas planinarim za dječji osmijeh“ možete pronaći na stranicama škole.

Navečer će se u crikveničkoj gradskoj sportskoj dvorani održati posljednja ovogodišnja maškarana zabava. Oko 21 h počinje glazbeno zagrijavanje uz grupu „Point“, a tijekom večeri ćemo saznati i kako će se zvati dežurni krivac za sve nedaće u 2019. godini, jer održat će se tradicionalno krštenje mesopusta. Glazbeni su gosti večeri tamburaši sa srcem – „Gazde“, čija će nas pjesma „Zbogom za zbogom“ podsjetiti na to da Maškare uskoro završavaju. Očekuje nas i pravo plesno osvježenje – Orijentalni ples, koji će, vjerujemo, opustiti i najtvrdoglavije neplesače.
Pripremite se i na poziranje za foto-galerije na www.maskare.net, koje će vas još duuugo podsjećati na vesele subotnje maškarane zabave u Crikvenici.
Ne zaboravite da još samo ove subote možete kušati ukusna jela u sklopu „Maškaranih večera“ (kontakt za rezervacije stolova: 091 350 5990).

U nedjelju, 16. veljače, u 15 h počinje zabavno poslijepodne za naše najmlađe i njihovu pratnju - čajanka i tombola u Hotelu „International“ u centru Crikvenice.

Još je malo vremena preostalo do zatvaranja posebne ponude smještaja i ovogodišnje „Vesele maškarane škrinjice“, koja nudi razne pogodnosti i popuste, a detalji se mogu pronaći na letku Maškara 2020. i www.maskare.net. Također, uskoro će i maškarani „City bus“ provoziti svoje zadnje goste, a kako ne biste zakasnili i propustili veseli maškarani đir, potražite raspored na www.maskare.net

Maškarajte se i uživajte s nama na maškaranoj Rivijeri Crikvenici! Opustite se, nasmijte do suza, plešite i pjevajte!
Ne zaboravite, sve maškarane novosti možete pratiti na www.maskare.net, www.rivieracrikvenica.com te Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Suorganizatori: „Fine Food“, „Eko- Murvica“ d.o.o., „Jadran“ d.d.
Suradnici u organizaciji: Udruga umirovljenika Grada Crikvenice „Sunce“, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, udruge za očuvanje narodnih običaja „Duga“, „Gornji kraj“ i „Matkovići“, Udruga „Kušac“, Katedra čakavskoga sabora „Kotor“, OŠ Zvonka Cara Crikvenica, Društvo „Naša djeca“ Grada Crikvenice, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske
Pokrovitelj: Grad Crikvenica
Sponzori: „Adrialin“, „Adrenalin park“, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, Pavlomir, „Podravka“, Hotel „Marina“ Selce, Ronilački centar „Mihurić“, „Marinero Tours“, „Hyper Dizajn“, „Lidl“, Hostel „Karlovac“, Županijska lučka uprava Crikvenica
Medijski pokrovitelji: Narodni radio, 24 sata, Tunera Info, Radio Rijeka

 


Top