'Izvor – snaga zajedništva'' – IV. dječji malonogometni turnir
Objavljeno: 29.05.2019.
Na pomoćnom terenu NK Crikvenica u petak, 24. svibnja s početkom u 15 sati održan je IV. dječji malonogometni turnir ''Izvor- snaga zajedništva'' u organizaciji Centra za pružanje usluga u zajednici Izvor.

Na navedenom događaju sudjelovalo je oko 200 djece sa područja Ličko-senjske, Primorsko-goranske i Karlovačke županije. Turnir je otvorio ravnatelj Centra Izvor, Nikica Sečen, a kao poseban gost okupljene je pozdravio i Miroslav Ćiro Blažević.

Sudionici su bili podijeljeni u dvije kategorije: mlađu dobnu skupinu činili su učenici razredne nastave, učenici od 1. do 4. razreda te su u toj kategoriji sudjelovale sljedeće ustanove: Osnovna škola Vladimira Nazora i Osnovna škola Zvonka Cara iz Crikvenice, Osnovna škola Ivana Mažuranića iz Novog Vinodolskog, Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića iz Senja, Nogometni klub Otočac i Centar za pružanje usluga u zajednici Izvor, Selce.

Treće mjesto zauzeo je Nogometni klub Otočac, drugo mjesto Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića iz Senja, a prvo mjesto učenici Osnovne škole Zvonka Cara.

Stariju dobnu skupinu činili su učenici od 5. do 8. razreda, učenici predmetne nastave, i to iz sljedećih ustanova: Osnovna škola Vladimira Nazora i Osnovna škola Zvonka Cara iz Crikvenice, Osnovna škola Ivana Mažuranića iz Novog Vinodolskog, Osnovna škola Luke Perkovića iz Brinja, Osnovna škola dr. Jure Turića iz Gospića, Osnovna škola Jurja Klovića iz Triblja, OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića iz Senja, Osnovna škola dr. Josipa Pančića iz Bribira, Nogometni klub Nehaj iz Senja, Udruga Vavik vjerna Kirija te Centri za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor iz Karlovca te Izvor iz Selca.

Treće mjesto osvojila je ekipa iz Osnovne škole Vladimira Nazora iz Crikvenice, drugo mjesto Osnovna škola Ivana Mažuranića iz Novog Vinodolskog te prvo mjesto Osnovna škola Jurja Klovića iz Triblja.

U zabavnom programu nastupile su djevojčice iz Centra Izvor sa svojom plesnom točkom, a prije finalnih utakmica svojim nastupom oduševile su i mažoretkinje Grada Crikvenice.

Voljeli bi zahvaliti svim sudionicima na odazivu, a posebno hvala Gradu Crikvenici, Turističkoj zajednici Grada Crikvenice, Jamnici d.o.o., Eko Murvici d.o.o. i HNK Rijeka te gđi. Senki Klarić iz Zaklade "Vaša pošta" i gosp. Miroslavu Ćiri Blaževiću što su i ove godine podržali naš turnir.

Veliko hvala i Mažoretkinjama Grada Crikvenice koje se uvijek rado odazovu našem pozivu i uljepšaju naša događanja.

Zadovoljni velikim odazivom i sportskom atmosferom te zahvaljujući vremenu koje nas je poštedilo već se veselimo i sljedećem jubilarnom V. malonogometnom turniru.

 


Top