Izuzetno bogati program drugog vikenda Adventa u Crikvenici
Objavljeno: 07.12.2018.
Čarolija je najjednostavnija riječ koja bi najbolje opisala prošlotjedno otvorenje Adventa u Crikvenici, a ovog vikenda nastavljamo - "100% Romantično"!

Čarolija - u toplom i ugodnom ambijentu, u posebnom, novom uređenju, u zadovoljnim licima brojnih posjetitelja i u kvalitetnoj ponudi, u glazbenim programima i prekrasnom osvjetljenju kojim je bio iluminiran cjelokupni park... U svakom detalju, u posebno izrađenoj fotkaonici s pogledom na more koja je odmah postala pravi hit, u novim "otocima" za boravak posjetitelja koji su zajedno s originalno ilustriranim pingvinima "ušetali" u Adventski park u srcu Crikvenice.

Ovog vikenda nastavljamo - u istom tonu! Dvostruki programi petkom i subotom te glazbeni program i u nedjelju poslijepodne...

Ili u petak 7.12. - kojega smo obojili "u boje rocka": Kiki&Karlo uz dvije gitare će svojim izvedbama sigurno zagrijati večer, a za njima dolazi prava rock poslastica - sjajni pjevač Ervin Baučić i legendarni gitarski virtuoz Branko Bogunović Pif u programu Rock Friday Night.

A u subotu 8.12.: uvijek šarmantna i dobro raspoložena Ana Bustruc iz showa The Voice i klupska pop-rock senzacija Positivo u programu koji će sigurno zagrijati i rasplesati sve posjetitelje.

I još u nedjelju 9.12.: jazzy-pop nedjeljno poslijepodne uz mladu i talentiranu Doru Trogrlić u izvedbama poznatih tema od Norah Jones i Stevea Wondera do Amy Winehouse i Josipe Lisac.

Na opetovane zahtjeve posjetitelja radno vrijeme u nedjelju 9.12. produženo je na 12:00-21:00 sati, a ove subote 8.12. - na radost mnogih mališana - od 11:00 do 13:00 sati vozimo se i u Veselom adventskom vlakiću - vožnje su besplatne.

Pa što reći nego: Vidimo se na Adventu - Dobro došli u Crikvenicu!


Top