Stiže Advent u Crikvenici - 100% romantično
Objavljeno: 30.11.2018.
Ovog prosinca lokacija Adventskog parka u srcu Crikvenice zasjat će sasvim posebnim sjajem. Advent je na vratima, stoga, puno je razloga zbog kojih ove zime ne smijete propustiti - Advent u Crikvenici!
Kada se ove subote 1. prosinca u Adventskom parku u Crikvenici otvore prozori blagdanskih kućica i upale božićne lampice, po peti puta zaredom započet će Advent u Crikvenici. No ono što će Crikveničane i njihove goste tamo dočekati, bit će Advent u sasvim novom svjetlu, s puno novih razloga za dolazak i druženje!Od subote 1. pa sve do nedjelje 30.12. - pet vikenda mjeseca prosinca, svakoga petka do nedjelje - rezervirajte za "Advent od srcem i dušom": Svečano otvorenje rezervirano je za ovu subotu, 1.12. s početkom u 17 sati i paljenjem lampica u 18 sati, nakon čega slijedi bogati, čak dvostruki glazbeni program u kojemu nastupa sjajna mlada pjevačica Karla Krmpotić, a potom i Tremolo Band koji će zabavljati posjetitelje do dugo u noć.Bit će to jedan "sasvim poseban Advent", a prije svega "100% romantični Advent", kako glasi novi slogan manifestacije, s ciljem da se istakne romantični karakter Crikvenice, kao i romantična atmosfera same manifestacije. A ovogodišnji Advent u Crikvenici bit će, kako najavljuju organizatori, doista "i poseban i romantičan"!

Slasni zalogaji i topli božićni napitci, puno dobre glazbe i atraktivnih koncerata, posebno novo uređenje parka, pozitivne emocije i ambijent garancija su "100% užitka", a sve to i puno više samo s jednom željom - da se svim Crikveničanima, ali i svim Riječanima i drugim stanovnicima Kvarnera, pa zašto ne i šire - pruži poseban doživljaj Adventa u jedinstvenome prostoru crikveničkoga Adventskog parka, pod starim pinijama, u srcu Crikvenice, s jednim od najljepših pogleda na Jadransko more.Poziv je dakako upućen svima, s dugoročnim ciljem da Advent u Crikvenici postane "jedan od najboljih Advenata na Kvarneru". Bit će tu i kompleta za sjedenje, toplih dekica, lampiona i različitih ukrasa, radi se dodatno i na osvjetljenju cjelokupnoga parka, pripremaju se posebni, umjetnički oslikani otoci i paravani za ugodan boravak posjetitelja, brusi se ponuda, glancaju programi... U odnosu na dosadašnja izdanja, želi se napraviti značajni zaokret, pravi "makeover" - u uređenju, ponudi, kao i programu.

Petkom i subotom programi će se održavati u kasnim poslijepodnevnim i večernjim satima (petak 17:00 - 24:00; subota 10:00 - 14:00 i 17:00 - 24:00), a nedjeljom kao matineja u prijepodnevnom i ranijem poslijepodnevnom terminu (10:00 - 18:00).

Posebni programi planiraju se za Badnjak 24.12. (10:00 - 16:00), kao i nedjelju 30.12. kojim će Advent u Crikvenici uputiti Pozdrav Staroj godini (17:00 - 01:00).Bogati program manifestacije donosi niz prvorazrednih glazbenih izvođača s programima prilagođenima blagdanskoj atmosferi: od Jelene Radan i grupe Meritas u posebnom božićnom programu When Christmas Comes, preko klupske pop-rock senzacije Positivo, sjajnog rock vokala Ervina Baučića uz gitarskog virtuoza Branka Bogunovića Pifa i našega najpoznatijeg Latinoamerikanca Ricarda Luquea, sve do superatraktivnih The Babe Barbarella ESFF Band, "The Voice" - Ane Bustruc s bandom, Trnje Live Acoustic benda i mnogih drugih.Da ovogodišnji Advent u Crikvenici bude i gastro izazov, potrudit će se u adventskim kućicama ponudom vrhunskoga kuhanog vina, prvoklasnim domaćim kobasicama u svježim pecivima s originalno rađenim domaćim umacima i svježe rezanom coleslaw salatom, kao i slasnim slatkim zalogajima od sočnih germknedla do finih baklavica. Tu je i ponuda kvalitetnih rakija, a posebna atrakcija crikveničkog Adventa bit će vrući kokteli na bazi whiskeyja, ruma i gina pripremljeni prema originalnim recepturama.

Stoga, bez obzira hoćete li do crikveničkoga Adventskog parka "skoknuti" u petak nakon posla, planirati posjet subotom s prijateljima na čašu kuhanog vina uz živu glazbu ili poći u nedjeljnu šetnju, organizatori žele da svim posjetiteljima, bez obzira na termin dolaska, uvijek bude i ugodno i zabavno.

 I što još naposljetku dodati nego: Advent stiže u Crikvenicu - Dođite i vi!

Top