U subotu „Dramaljska noć“
Objavljeno: 08.08.2018.
Svaki vaš posjet simpatičnom primorskom mjestu Dramlju, zasigurno ne može proći bez posjeta meni, lučici imena Pazdehova. Po danu sam rezervirana za morske radosti, a tijekom večeri za raznovrsne manifestacije.

U subotu, 11. kolovoza, održat će se tradicionalna „Dramaljska noć“. Noć posvećena Dramlju bit će ispunjena zabavom i toplim primorskim ugođajem.

Program počinje u 14 sati na Sportskim terenima „Kačjak“, kada kreće teniski turnir u parovima. Turnir će potrajati do večernjih sati, kada slijedi dodjela priznanja i nagrada. U 19 sati sam ja, lučica Pazdehova, domaćin Ribarske fešte od dagnji uz veseli „Fume Band“. Na boćarskim terenima, od 19 sati nadalje, održavat će se programi pripremljeni za goste – boćanje i pikado s gostima, a u ponoć vas očekuje šareni spektakl, vatromet.

Veliku pažnju će zasigurno izazvati „Dramaljska noć“, u kojoj će uživati sve generacije.

Glazba koja mami na ples, ukusna tradicionalna hrana i zanimljive igre, samo su dio programa koji su za vas pripremili gostoljubivi domaćini. A ono što svemu tome daje dodatnu čar je zasigurno činjenica da sam poznata kao predivna prirodna pozornica.

Posjetite „Dramaljsku noć“, a mi smo uvjereni da ćete se tako dobro zabavljati da nećete ni uočiti kada će (Dramaljska) noć prijeći u jutro.

Organizatori: KUD „Jelena“ Dramalj, Boćarski klub „Jelena“, Pikado klub „Dramalj“, Obrt „Bubi“ Dramalj
Pokrovitelji: Turistička zajednica Grada Crikvenice, Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica, „Crv“ d.o.o., Obrt „Rudi“ Dramalj

 


Top