Koktelsi oduševili posjetitelje Adventa u Crikvenici
Objavljeno: 02.01.2018.
Subota je u Adventskom parku u Crikvenici protekla u pjesmi i plesu. Veselo popodne otvorio je tamburaški sastav „Baruffa“ te tako najavio dobru zabavu do kasnih sati.

U programu su sudjelovali i: udruga umirovljenika Grada Crikvenica „Sunce“, tamburaški sastav „Novi“, tamburaški sastav „Mistral“, grupa „Trend“ i grupa „Fortunal“, dok su glavni izvođači večeri bili „Koktelsi“ koji su zagrijali atmosferu i rasplesali cijeli park.

U Adventskom se parku u popodnevnim satima dijelila i hrana, točnije fina batuda koju su pripremile vrijedne ruke udruge umirovljenika Sunce. Miris se širio Adventskim parkom te tako mamio posjetitelje.

Posebna atrakcija bili su i lampioni dobrih želja koji su se s Vele palade puštali u 20:00 sati, a prodaju lampiona organizirala je učenička zadruga Osnovne škole Zvonka Cara „Zvončica“.

Bio je to uistinu jedinstven i poseban Doček Stare godine u Adventskom parku u Crikvenici s kojim je ujedno i završio adventski program u Crikvenici. Iako je s 30. prosincem program završio, klizalište „Ledena morska bajka“ s najljepšim zalaskom sunca, a na samoj obali, otvoreno je sve do 14. siječnja 2018. godine te čeka svoje klizače.

Ako još uvijek niste bili, još nije kasno. Dođite u Crikvenicu!

 


Top