Održan program 4. Adventskog vikenda
Objavljeno: 27.12.2017.
Pravo predbožićni vikend započeo je u petak, u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije Božićnim koncertom Jose Butorca.

Posjetitelji koncerta su uživali u božićnom repertoaru koji je najavio dane Božića. Osunčano subotnje jutro izmamilo je ljude na zrak i na veliki Sajam autohtonih proizvoda, vina, kolača i ukrasa uz zvuke sastava Trio Crikvenica koji se odvijao do popodnevnih sati na trgu Stjepana Radića u Crikvenici.

Bilo je tu svega za vidjeti i kupiti, i za one velike i za nešto manje, no mališane je posebno razveselila besplatna vožnja veselim vlakićem djeda Božićnjaka te fotografiranje sa djedom Božićnjakom u predivnim crvenim saonicama, a djed Božićnjak je svako dijete darovao malim slatkim poklonom. Popodnevni program se preselio u Adventski park gdje je sve prisutne svojim ritmovima zagrijala grupa Trend, a čarobno je bilo i na klizalištu koje vikendom radi čak do 22:00 sata i koje će svoje posjetitelje primati sve do 14. siječnja 2018. godine.

Na Badnje jutro se središtima svih mjesta – Jadranova, Dramlja, Crikvenice i Selca mogla namirisati fina riba koju su spremali ribari sa crikveničkog područja, a na trgu Stjepana Radića prisutne je zabavljala kumpanija Nebuloza.

Subota je rezervirana za jedinstveni Doček Stare u Adventskom parku u Crikvenici, čime će program Adventa u Crikvenici biti zatvoren. No, bez obzira na to, svakako vas još 2 tjedna nakon toga očekujemo na ledenoj morskoj bajci!

 


Top