TZG Crikvenice organizira besplatnu dvodnevnu edukaciju za iznajmljivače
Objavljeno: 21.03.2017.
Turistička zajednica Grada Crikvenice, među ostalim, organizira i razne aktivnosti za privatne iznajmljivače s područja Rivijere Crikvenice.

Tijekom godine se u nekoliko navrata, najčešće u pred i posezoni, održavaju edukacije, čiji su osnovni ciljevi usvajanje novih znanja i vještina koje bi iznajmljivačima trebale olakšati poslovanje i pripremu za turističku sezonu.

Tako će i ovoga tjedna iznajmljivači s područja crikveničke rivijere imati priliku saznati brojne korisne informacije i steći nova znanja, koja će im olakšati poslovanje i omogućiti kvalitetniju pripremu za nadolazeću turističku sezonu.
Naime, u srijedu i četvrtak, 22. i 23. ožujka 2017. će se, u poslijepodnevnim satima u Gradskoj vijećnici u Crikvenici održati dvije zanimljive besplatne edukacije u organizaciji TZG Crikvenice. Voditelji edukacija su predstavnici Privatne srednje škole "Wallner" iz Splita, koja je vrlo aktivna u edukaciji privatnih iznajmljivača smještaja i obrađuje širok spektar zanimljivih tema.

Edukacija obuhvaća sljedeće teme:

1. dan – 22. ožujka 2017. u 16:00 sati
Kako olakšati poslovnu komunikaciju u turizmu na engleskome jeziku?
Iznajmljivači će naučiti kako odgovarati na upite i kritike, pripremat će standardizirane mailove, a obuhvatit će se i postprodajne aktivnosti, cross-selling i najčešće pogreške, koje se događaju u poslovnoj komunikaciji na engleskome jeziku.

2. dan – 23. ožujka 2017. u 16:00 sati
Društvene mreže – savjeti za Google i Facebook
Kako doći do više gostiju i kako povećati vidljivost i uspješnost u Internet komunikaciji?
Oglašavanje putem Facebooka
Budući da je Facebook trenutno najisplativiji način oglašavanja u turizmu, iznajmljivači će naučiti kako postaviti oglašivačku kampanju i koji su mali trikovi za efikasnije oglašavanje.

TZG Crikvenice je iznajmljivačima uputila poziv na edukaciju, a zbog ograničenog broja polaznika, bila je obavezna prijava sudjelovanja, i to do ponedjeljka, 20. ožujka.

 


Top