Novi maškarani vikend kuca na vrata
Objavljeno: 08.02.2017.
Atmosfera u maškaranoj Crikvenici se zahuktala. Svaki tjedan sve bolja zabava i još više fenomenalnih plesača na maškaranom podiju, a konkurencija za najoriginalnije maske sve je žešća.
Nije mala stvar popeti se na pozornicu, ponosno pokazati nagrađenu masku i primiti zasluženu nagradu za najbolju pojedinačnu ili grupnu masku.

Ove će subote, 11. veljače 2017., sportsku dvoranu u Crikvenici u večernjim satima najprije zagrijati grupa "Point", a zatim na scenu stupa glazbena gošća večeri - popularna Splićanku Jelenu Rozgu. Nema sumnje da će se maškarani i nemaškarani posjetitelji Crikvenice sjajno provesti i zabavljati do kasno u noć.

Naravno, sve će biti popraćeno i maškaranim foto objektivom pa će već sljedećega dana web stranicu www.maskare.net i Facebook Maškare Crikvenica krasiti nasmiješena i raspjevana lica.

U nedjelju, 12. veljače, će u 15 sati u restoranu Hotela "Kaštel" u Crikvenici početi tradicionalna čajanka uz tombolu i zabavni program za djecu.

Svi koji još nisu stigli, i dalje imaju priliku zaviriti u "Veselu maškaranu škrinjicu" i pronaći nešto baš za svoj gušt, bila to nova odjevna kombinacija ili slatko gastronomsko iznenađenje. Detalji o lokacijama s maškaranim popustima i ponudom smještaja su, naravno, na www.maskare.net.

Dobitna kombinacija za vikend je: subota, 11. veljače, crikvenička sportska dvorana, maškarana zabava i ona, kraljica i Dalmatinka – Jelena Rozga!

Sva maškarana iznenađenja pronađite na www.maskare.net i Fejsu Maškare Crikvenica!

Veselimo se vašem dolasku!

Organizator Maškara 2017. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizatori "Ekskluziva" d.o.o. Rijeka i "Jadran" d.d. Crikvenica.
Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su "Eko-Murvica" d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica, "Erste & Steiermärkische Bank" d.d., "Adrialin", Ožujsko pivo, "Pavlomir" d.o.o., Hotel "Marina" Selce, DC "Mihurić" Selce, "Marinero Tours", "Fizio Vita" d.o.o. i "Hyper dizajn" d.o.o.
Medijski pokrovitelji su Novi list, Večernji list i Radio otok Krk.
 

Top