Maškarana vikend poslastica u Crikvenici
Objavljeno: 01.02.2017.
Crikveničkom rivijerom i dalje caruju maškare, iz tjedna u tjedan sve veselije i maštovitije.
Vikend pred nama donosi pravu maškaranu poslasticu, a čini je sjajna kombinacija zabave, pjesme, plesa i sporta.

Tako će u subotu, 4. veljače 2017., u sportskoj dvorani u Crikvenici biti uzbudljivo već od poslijepodneva, jer u 16 sati počinju zabavne Maškarane igre. Igre obuhvaćaju zanimljivo i dinamično natjecanje u zabavnim igrama poput potezanja konopa, a njihov je najvažniji dio, naravno, okupljanje i druženje maškaranih grupa.

Oko 21 h u dvorani počinje glazbeno zagrijavanje uz grupu "Point", a glavni su gosti večeri Marijan Ban i "Diktatori". Bit će to još jedna luda maškarana večer začinjena smijehom i zabavom do ranih jutarnjih sati te nezaobilaznim poziranjem za najbolja maškarana virtualna odredišta – www.maskare.net i Facebook stranicu Maškare Crikvenica. Neki će od maškaranih posjetitelja imati i dodatan razlog za osmijeh na licu, i to nakon što čuju da je njihova individualna ili grupna maska zavrijedila jednu od sjajnih nagrada.

U nedjelju, 5. veljače, crikveničkom će dvoranom od 10 h zavladati prava rukometna navijačka groznica, a glavni će "krivci" za to biti sjajni mladi talenti. Naime, Primorska škola rukometa će i ove godine održavati 12. Međunarodni karnevalski turnir u mini rukometu i super mini rukometu. Natjecanje će se odvijati u sljedećim kategorijama: dječaci rođeni 2006. i 2007. godine (mini rukomet) te djevojčice i dječaci rođeni 2008. godine (super mini rukomet). Mali će rukometaši, osim u natjecanju, uživati i u opuštenom druženju.

A ako još niste, svakako požurite pogledati čega sve ima u "Veseloj maškaranoj škrinjici", gdje ćete, sve do 1. ožujka, pronaći brojne pogodnosti i popuste. Za početak, neka vam putokazi budu letak Maškara 2017. i web stranica www.maskare.net, nakon čega ćete lakše odlučiti koja je od lokacija baš ona prava za vas. Maškarani web donosi i ponudu smještaja za vrijeme trajanja ovogodišnjih Maškara.

Od mora do mora, od vikenda do vikenda – nema pauze dok traju Maškare u Crikvenici!
Veselo je i na www.maskare.net i Fejsu Maškare Crikvenica, zavirite!

Organizator Maškara 2017. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizatori "Ekskluziva" d.o.o. Rijeka i "Jadran" d.d. Crikvenica.
Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su "Eko-Murvica" d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica, "Erste & Steiermärkische Bank" d.d., "Adrialin", Ožujsko pivo, "Pavlomir" d.o.o., Hotel "Marina" Selce, DC "Mihurić" Selce, "Marinero Tours", "Fizio Vita" d.o.o. i "Hyper dizajn" d.o.o.
Medijski pokrovitelji su Novi list, Večernji list i Radio otok Krk.
Top