Drugi adventski vikend u znaku Svetog Nikole i zvuka topota konja
Objavljeno: 05.12.2016.
Djecu su iznenadili Sveti Nikola i Djed Božićnjak, a nisu izostali ni slatki pokloni.
Drugi adventski vikend u Crikvenici je počeo već u petak, 02. prosinca, nastupom crikveničkih osnovnih škola, vrtića i Centra Izvor Selce za humanitarnu akciju ˝Dominikov osmijeh˝ u organizaciji Društva Naša djeca Crikvenica koja je okupila veliki broj gledatelja i oduševila sve prisutne.

Vikendu su se ipak najviše radovali oni najmlađi, jer je uz pregršt događanja Adventski park posjetio i Sveti Nikola koji se slikao s djecom, popričao s njima i podijelio 1200 poklona. Roditelji su doveli svoje mališane koji su uzbuđeno pratili svaki korak Svetog Nikole kako bi dobili priliku podružiti se s njime i ostalom dječicom u parku dok su kasnije sa svojim roditeljima mogli brodom zaploviti crikveničkim akvatorijem.

Trg Stjepana Radića rasplesale su članice plesne skupine Dance Queen koje su sve nazočne ostavile bez daha. Crikvenički Adventski park odisao je pravim božićnim raspoloženjem uz adventski sajam gdje su izlagači predstavljali svoje autohtone proizvode. Osim ukusnih delicija, na sajmu vina se našla i dobra kapljica. Za veselu atmosferu pobrinuli su se tamburaški sastavi „Klamaruša“ i „Nebuloza“. Vrijeme je bilo kao stvoreno za vožnju vlakićem i na radost i oduševljenje svih posjetitelja, vožnju kočijom za koju nije bio problem sačekati red bez obzira na kišicu koja je pokušala pokvariti planove zainteresiranih. Na iznenađenje posjetitelja, kočija s pravim konjima po prvi puta provozala je posjetitelje ulicama Crikvenice. Dobru atmosferu nastavile su održavati i grupe Trend i Detour, a posjetitelje ništa nije moglo spriječiti da se rasplešu do kasnih večernjih sati čime je Adventski park postao jedna od omiljenih destinacija za provođenje subotnjih večeri.

Vikend su zatvorili veseli raspjevani i rasplesani penzići. Tko je propustio ovaj veseli vikend, neka svakako navrati slijedeći kada se sprema još više zanimljivih događanja, ali i nešto sasvim novo!

Top