Raspisan natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“
Objavljeno: 15.09.2016.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisala je 15. rujna 2016. godine natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“.

Građanske akcije su jednokratne akcije pokrenute od strane skupine građana koji na prepoznati problem u zajednici odgovaraju volonterskim radom u cilju poboljšanja kvalitete života u lokalnoj zajednici. Natječaj za građanske akcije Zaklada raspisuje temeljem Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u RH potpisanim s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva i to za organizacije civilnog društva na području 5 županija: Istarska, Primorsko- goranska, Karlovačka, Sisačko- moslavačka i Krapinsko- zagorska županija.

Prijava na natječaj se vrši putem sustava www.financijskepodrske.hr, a rok za prijavu je 15. listopada 2015. godine u 12 sati.

Nakon provedbe natječajnog postupka dodijelit će se financijska potpora za do 15 građanskih akcija, pojedinačne vrijednosti do 13.000,00 kuna. Pravo prijave imaju udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) sa sjedištem u gore navedenim županijama. Maksimalno trajanje akcije je 3 mjeseca u vremenskom razdoblju od 01.01.-30.06.2017. godine.

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je na  mrežnim stranicama Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva www.civilnodrustvo-istra.hr te u sustavuwww.financijskepodrske.hr.

Sve velike stvari nastale su na malim inicijativama. Pokrenite ideju i učinite više za svoju lokalnu zajednicu.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva


Top