Ribarskome za rođendan
Objavljeno: 01.09.2016.

Uskoro završava Ribarski tjedan, manifestacija koja ove godine slavi okrugli 50. rođendan. Pred nama je još nekoliko dana ispunjenih ukusnom tradicionalnom hranom, zabavom i sjajnim društvom. Dani su to koje nipošto ne smijete propustiti, a raspored događanja slijedi u nastavku.

četvrtak, 1. rujna, program započinje u 17 h, a prvi na red dolaze gosti, koji će uživati u jedrenju s domaćinima. U 18 će sati u centru Crikvenice početi Primorska noć i gastro program "Fešta od škampi", a za glazbeni dio će se pobrinuti grupa "Arija".

petak, 2. rujna, glavnu ulogu ima tradicija, i to uz dva vjerna pomoćnika - gastronomiju i glazbu. Naime, u 17:30 će Trg Stjepana Radića postati velika kuhinja na otvorenom, a vrijedne će kuharske ekipe kuhati brudit - jedno od autohtonih jela crikveničkoga kraja. U 20:30 h će biti proglašeni najuspješniji ribolovci koji su sudjelovali na 50. jubilarnome ribarenju s gostima, a bit će im uručene zahvalnice i prigodni pokloni.

U 21 h će se veselom žamoru pridružiti zvuci tradicionalnog glazbenog izričaja, jer na scenu stupa klapa "Kontra".

Veliko finale 50. Ribarskoga tjedna održat će se u subotu, 3. rujna. U 19 h počinje zabavni i uzbudljivi cooking show pod vodstvom poznatoga kuhara Dragana Viskovića. U 20:30 h kreće kulturno-zabavni program "Ribarskome tjednu za rođendan", a nakon toga zabava uz Petra Grašu i grupu "Insula".

Uživajte i opustite se s nama na velikom rođendanskom finalu 50. Ribarskoga tjedna u Crikvenici!


Top