Čarobne večeri uz "Melodije s okusom mora"
Objavljeno: 11.07.2016.

Znate li kako zvuče melodije s okusom mora? Pronašli smo savršena mjesta za vas, na kojima glazba zvuči još ljepše, a prekrasna priroda, diskretan šum morskih valova i romantičan ugođaj daju melodijama posve novo ruho.

"Melodije s okusom mora" će se tijekom srpnja i kolovoza održavati u Dramlju i Jadranovu, u prirodnom okruženju uz more. Uživat ćete u uhu ugodnim melodijama u dramaljskoj lučici Pazdehova i na rivi Mulina u Jadranovu.

Očekuju nas sjajne glazbene interpretacije uz pratnju klavira, prošarane tradicijskim izričajem te popularne glazbene melodije i mnoga druga glazbena iznenađenja.

Prva će se glazbena večer održati u četvrtak, 14. srpnja u 21 h u Dramlju, a nastupat će Tamara Brusić i Robert Grubišić. Dramalj će ove godine ugostiti i Sašu Lozara (28. srpnja), potom Katju Budimičić, Antonija Krištofića i Vladimira Babina (4. kolovoza), a posljednju će glazbenu večer, 11. kolovoza, svojim nastupom uljepšati djevojke iz "ElmAni projecta".

Jadranovo će 20. srpnja biti domaćin hrvatskoj pjevačkoj divi Radojki Šverko, uz pratnju Vladimira Babina, a 18. kolovoza nas na rivi Mulini očekuje pravi mediteranski ugođaj uz Klapu "Nevera".

Program "Melodija s okusom mora" 2016.:

-14. srpnja - Dramalj - lučica Pazdehova, 21:00, gosti večeri: Tamara Brusić i Robert Grubišić
-20. srpnja - Jadranovo - riva Mulina, 21:00, gosti večeri: Radojka Šverko i Vladimir Babin
-28. srpnja -  Dramalj - lučica Pazdehova, 21:00,  gost večeri: Saša Lozar
-4. kolovoza - Dramalj - lučica Pazdehova, 21:00,  gosti večeri: Katja Budimičić, Antonio Krištofić i Vladimir Babin
-11. kolovoza - Dramalj - lučica Pazdehova, 21:00, gosti večeri: "ElmAni project"
-18. kolovoza - Jadranovo - riva Mulina, 21:00, gosti večeri: Klapa "Nevera"

Posjetite Dramalj i Jadranovo i uživajte slušajući Melodije s okusom mora!
Veselimo se vašem dolasku!


Top