Počele su Primorske noći na crikveničkoj rivijeri
Objavljeno: 04.07.2016.

Ljeto je stiglo, a tople primorske noći uz zabavu, romantiku i bezbrižnost, donose i brojne zanimljive sadržaje. Posjetiteljima crikveničke rivijere će tako i ove godine odmor uljepšati zabavna manifestacija pod imenom Primorska noć, koja će se tijekom ljetnih mjeseci održavati u centru Crikvenice i Selca. 

Prva će se Primorska noć ovaj tjedan održati u utorak, 5. srpnja s početkom u 18 sati u Selcu, a Crikvenica će ugostiti ovo događanje u četvrtak, 7. srpnja, također u 18 sati.

Primorska noć okuplja brojne zanimljive izlagače, koji na štandovima predstavljaju svoje ukusne prirodne i ekološke proizvode (domaći sir, med, maslinovo ulje, rakija, vino, kreme i proizvodi na biljnoj bazi...) te izvorne i originalne suvenire i rukotvorine.

Uz ugodno okruženje uz more, čisti svježi zrak i dobro društvo, poseban ugođaj će stvoriti tradicionalne primorske pjesme, koje će izvoditi domaći sastavi.

Predviđen je sljedeći raspored održavanja Primorskih noći tijekom sezone:

-Crikvenica - 7., 11., 21. i 28. srpnja, 1., 11., 18. i 25. kolovoza te 1. i 15. rujna 2016.

-Selce - 5., 12., 19. i 26. srpnja, 2., 9., 16. i 23. kolovoza te 6. i 13. rujna 2016.

Ovoga ljeta uživajte na Primorskim noćima u Crikvenici i Selcu! Opustite se, zabavite, počastite sebe i svoje najmilije originalnim suvenirom i kušajte ukusne domaće proizvode.

Organizator Primorskih noći u Crikvenici i Selcu je „Ekskluziva“ d.o.o., a pokrovitelji Turistička zajednica Grada Crikvenice, Grad Crikvenica i Županijska lučka uprava Crikvenica.


Top