Tradicionalna regata "Selce Open 2016."
Objavljeno: 01.07.2016.

Jedriličari će posebno uživati u vikendu na Rivijeri Crikvenici. Čari mora i jedrenja podjednako će oduševiti i zabaviti profesionalce, ali i njihove goste, od kojih će neki možda prvi put imati priliku jedriti. Kao i svake godine od 1999. nadalje, prva je subota u srpnju rezervirana za jedrenje u Selcu. Tako će se i ove subote, 2. srpnja 2016. u akvatoriju ispred luke u Selcu održavati tradicionalna jedriličarska regata krstaša "Selce Open". Regata se boduje za ukupni poredak Kupa Hrvatskoga primorja. Start regate je u 12 sati, a najuspješniji će natjecatelji biti proglašeni u 20 sati na Harmici (centar), nakon čega slijedi zabava i druženje do kasno u noć.

Nedjelja, 3. srpnja, rezervirana je za tradicionalno Jedrenje s gostima. Sudionici će upoznati crikveničku rivijeru iz potpuno druge prespektive, uživati u pogledu na grad i zeleno zaleđe s mora i opustiti se u društvu domaćina. Jedrenje počinje u 13 h.

Organizator regate "Selce Open" i Jedrenja s gostima je Jedriličarski klub - Yacht klub "Jadro" Selce.

Pokrovitelji su Turistička zajednica Grada Crikvenice, "Jadran" d.d. Crikvenica, Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica.

Posjetite Selce, uživajte u opuštenom jedriličarskom vikendu i zabavi s domaćinima!


Top