Delegacija Grada Orlove u prijateljskom posjetu našem Gradu
Objavljeno: 13.05.2016.

U sklopu posjeta Gradu Crikvenici, danas su gradonačelnik i predstavnici prijateljskog, češkog grada Orlove i gradske policije posjetili Gradsku upravu Grada Crikvenice. Primio ih je gradonačelnik Damir Rukavina sa zamjenicima Silviom Crnić i Veselkom Mutavgjićem. Razmijenili su u srdačnom razgovoru iskustva i  problematiku obiju gradskih uprava te prijedloge za buduću suradnju.

U sklopu predviđenog programa posjetili su i Policijsku postaju Crikvenica. Delegaciju je primio u ime Policijske postaje Crikvenica, načelnik Dražen Zekić i pomoćnik načelnika za sigurnost cestovnog prometa, Jožek Naglić. Načelniku gradske policije u Orlovi, Romanu Galiu, gradonačelniku Tomašu Kuči, pročelnici za kulturu grada Orlove  Borbori Herdovoj te počasnom građaninu Crikvenice, Ludeku Cibulki, pridružili su se u posjetu crikveničkoj policijskoj postaji i gradonačelnik Crikvenice, Damir Rukavina. U  razgovoru su međusobno razmijenili iskustva i dogovorili razvijanje buduće suradnje.

Delegacija je posjetila i OŠ Zvonka Cara Crikvenica gdje ih je primila ravnateljica Desiree Pečaver. Kako  škola Zvonka Cara ima potpisan sporazum o suradnji sa školom iz Orlove,

razmotrili su i usporedili način rada škola kao i mogućnosti buduće suradnje učenika.

Jučer su članovi delegacije prisustvovali  aktualnom satu na sjednici Gradskog vijeća Grada Crikvenice, te su tom prigodom ustvrdili da su problemi gotovo  isti u oba grada.


Top