"Tour of Croatia" stiže u Crikvenicu!
Objavljeno: 20.04.2016.

Petak, 22. travnja 2016., Crikvenica je rezervirala za jedno posebno sportsko događanje - "Tour of Croatia".

Šest dana, šest etapa i više od 1000 kilometara obilježit će ovogodišnje izdanje velike međunarodne biciklističke utrke.

Start četvrte etape ove sjajne utrke je Trg Stjepana Radića u Crikvenici. Okupljanje počinje oko 11 sati, a predviđeno je da biciklisti, među kojima su i najpoznatija svjetska imena, u 12:25 h krenu prema Novom Vinodolskom i Bribiru. Put će nastaviti crikveničkim zaleđem do Križišća, Kraljevice, Bakarca, Grobnika, Rijeke i Opatije sve do cilja – Parka prirode "Učka". Ova je etapa duga otprilike 122 kilometra.

"Sa zadovoljstvom smo prihvatili biti grad domaćin najvećem ovogodišnjem sportskom događanju u Hrvatskoj. Čast nam je što će Rivijera Crikvenica ugostiti vrhunske sportaše te se nadamo da će kao jednu od najdražih pamtiti upravo 4. etapu utrke, koja će prikazati sve ljepote Kvarnera i da će ih boravak ovdje motivirati da se vrate kod nas na odmor. Vjerujemo i da će nezaboravni kadrovi utrke "Tour of Croatia" gledateljima u 90-ak zemalja širom svijeta, na ukupno 6 kontinenata, biti najljepša pozivnica za dolazak u našu zemlju, posebice strastvenim biciklistima i rekreativcima. Prilika je to da pokažemo uistinu raznovrsnu ponudu outdoor turizma. Televizijskim emitiranjima utrke Rivijera Crikvenica dobiva zaista veliku medijsku pažnju i na jedinstven način komunicira s našim potencijalnim gostima s raznih tržišta, a vrijednost ovakvog oblika promocije je neprocjenjiva.

Povoljnim klimatskim uvjetima tijekom većega dijela godine, infrastrukturnim sadržajima i kvalitetnim medicinskim uslugama u našim zdravstvenim ustanovama nakon petka dodajemo i boravak najpoznatijih svjetskih biciklističkih ekipa, čime naša destinacija dobiva još jednu sjajnu referencu i jača njen potencijal za razvoj cjelogodišnjeg turizma, posebice u outdoor segmentu." - kazala je Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice, u ime domaćina 4. etape.

 

Pridružite nam se na startu 4. etape utrke "Tour of Croatia" u petak, 22. travnja u Crikvenici!

Postanite dio uzbudljive crveno-bijele navijačke priče, zabavite se i uživajte u društvu najpoznatijih svjetskih biciklista!


Top