Novi turistički film Rivijere Crikvenice - "Discover, enjoy, repeat"
Objavljeno: 30.03.2016.

Rivijera Crikvenica je dobila novi turistički film. Kako što bolje predstaviti rivijeru u 7 minuta te 90, 60 ili svega 30 sekundi? Otkrijte u nastavku.

Turistička zajednica Grada Crikvenice pripremila je četiri verzije novoga filma, koji gledatelje vodi u jednu zaista posebnu audovizualnu šetnju rivijerom.

Prva je verzija duga 7 minuta, prikazuje cjelokupnu ponudu rivijere, a nazvana je "Discover, enjoy, repeat", jednako kao i njena kraća verzija od 90 sekundi. U filmu se tako, među ostalim, skladno isprepliću ovdašnja gastronomija, čarobno lijepe plaže, prirodne ljepote, zdravlje, sport, rekreacija i zabava te kulturno-povijesna baština.

Film "Relax, feel good, repeat" posvećen je aktivnom odmoru i zdravstvenom turizmu, a u 60 sekundi prikazuje sve pogodnosti destinacije koje su prepoznate još koncem 19. st., lječilišne ustanove na rivijeri te brojne mogućnosti za sportaše i rekreativce svih generacija. Prikazuje rivijeru zdravlja u punom svjetlu i, kako mu i ime kazuje, rivijeru koja opušta i postiže da se osjećamo dobro. Četvrta i najkraća verzija filma u svega 30 sekundi donosi priču o događanjima, a ime joj je "Live, learn, repeat". Prikazuje rivijeru u kojoj je posjetitelju svaki dan doživljaj. Rivijeru koja zabavlja i poučava tradiciji i ovdašnjemu načinu života.

Glavnina filma je snimljena tijekom 2014. i 2015. godine, a brojni i raznovrsni motivi i aktivnosti snimani su prema zamislima Turističke zajednice Grada Crikvenice. Atraktivne kadrove četiriju glavnih glumaca – Crikvenice, Dramlja, Jadranova i Selca vjerno prati i glazba, dijelom i tradicionalni glazbeni izričaj pa se tako u filmovima, primjerice, pojavljuje i ženska klapa "Sveta Jelena" iz Dramlja, a Trio "Crikvenica" pjeva "Crikvenice moja". Pjev ptica i glasanje galebova neki su od zvukova prirode koji su također našli svoje mjesto u filmu, približavajući gledatelju prirodu ovoga kraja.

Riječ "repeat" povezuje sva tri naziva filmova, kazujući istovremeno "dobro nam došli", a nakon što dođete i doživite našu rivijeru, zavoljet ćete je i u mislima zakazati sljedeći susret, jer htjet ćete sve ponoviti i otkriti neke nove, vlastite priče.

I za kraj, otkrijte nove filmove Rivijere Crikvenice, uživajte kao što smo i mi za vrijeme snimanja, a čim završe, ne zaboravite pritisnuti "repeat".

Crikvenica Riviera - "Discover, enjoy, repeat" (7 minuta):

https://www.youtube.com/watch?v=lhZxE5CuyLM

Crikvenica Riviera - "Discover, enjoy, repeat" (90 sekundi):

https://www.youtube.com/watch?v=E9Hq2XNYtfA

Crikvenica Riviera - "Relax, feel good, repeat" (60 sekundi):

https://www.youtube.com/watch?v=gJsbs_kXCmU

Crikvenica Riviera - "Live, learn, repeat" (30 sekundi):

https://www.youtube.com/watch?v=12AFxcYJQoc

 


Top