Valentinovo u Crikvenici / In love in Crikvenica
Objavljeno: 08.02.2016.

Danas je u prostorijama Gradske uprave Grada Crikvenice održana press konferencija za medije. Tema press konferencije bila je predstavljanje manifestacije In love in Crikvenica, odnosno Valentinova u Crikvenici.

Program manifestacije In love in Crikvenica počinje već sutra radionicom izrade čestitki za Valnetinovo . Osim ove zanimljive radionice, očekuje nas pregršt radionica namijenjenih parovima, ali i pojedincima. Među njima su: radionica pripreme ljubavne zimnice, radionica pripreme koktela, kulinarska radionica pod nazivom Skuhaj mi s ljubavlju, radionica izrade ljubavnih brodića za naše najmlađe te plesna radionica U ritmu ljubavi.

Za sve parove koji bi se rado uključili u naš program, ali im nema tko pričuvati djecu, organizirana je igraonica za djecu u vrijeme trajanja radionica. Tete crikveničkih vrtića besplatno će čuvati svu djecu.

Za sve oni koji još nisu pronašli savršen poklon za Valentinovo, imamo divnu ideju. Na lokaciji u Jadranovu, tik uz mora zasadit ćemo Drvored ljubavi u kojem svi zainteresirani parovi mogu usvojiti stablo koje ćemo obilježiti pločicom s imenima posvojitelja.

Na sam dan Valentinova, u nedjelju, 14. veljače, očekuje nas koncert Luky-a te puštanje lampiona dobrih želja. Lijepe misli i naše želje pronaći će mjesto među oblacima. Za sve posjetitelje pripremili smo i niz iznenađenja!

Stoga vam preostaje posjetiti Crikvenicu i otkriti što smo vam sve pripremili.


Top