Novi maškarani vikend lagano kuca na vrata
Objavljeno: 28.01.2016.

Atmosfera u maškaranoj Crikvenici se zahuktala. Svaki tjedan još bolja zabava i još više sjajnih plesača na maškaranom podiju, a konkurencija za najoriginalnije maske sve je žešća.

Nakon trojice mušketira, konačno je došlo vrijeme i za jednu damu! Naime, u subotu, 30. siječnja 2016., u sportsku dvoranu u Crikvenicu dolazi Maja Šuput! Bez imalo sumnje, očekuje se luda maškarana zabava, a uz ovu popularnu, veselu i dinamičnu glazbenu gošću, šanse da netko ne pleše i ne pjeva su...pa gotovo nikakve! A da zabava zaista i ostane nezaboravna, pobrinut će se najveselije galerije fotografija, smještene na, naravno, stranicama već jako dobro poznatima svim ljubiteljima maškara: www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Nedjeljno poslijepodne će pak proteći u nešto mirnijem ritmu, uz tradicionalnu čajanku i tombolu, koje će biti začinjene glazbom i animacijom za djecu. Početak zabavnog programa je u 15 h u crikveničkoj sportskoj dvorani.

Iako je bilo predviđeno da će se, također u nedjelju, 31. siječnja, održati i 11. karnevalski turnir u mini rukometu, male ćemo rukometaše ipak gledati u drugome terminu, koji će biti pravovremeno objavljen.

A ako još niste, svakako požurite pogledati čega sve ima u"Veseloj maškaranoj škrinjici", gdje ćete, sve do 10. veljače, pronaći brojne pogodnosti i popuste. Za početak, neka vam putokazi budu letak Maškara 2016. i web stranicawww.maskare.net, nakon čega ćete lakše odlučiti koja je od lokacija s popustima ona prava za vas.

Vremena je još malo, stoga nemojte propustiti pretposljednji maškarani vikend na crikveničkoj rivijeri!

Zabavi nikad kraja pa, dok pripremate novu masku, obavezno zavirite i na www.maskare.net te Facebook stranicu Maškare Crikvenica.

Organizator Maškara 2016. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator "Ekskluziva" d.o.o. Rijeka.

Pokrovitelji su Grad Crikvenica,"Eko-Murvica" d.o.o., "Adrialin", Ožujsko pivo, "Hyper dizajn",Senator Adria Casino.

Medijski pokrovitelji su Novi list, Radio Rijeka, Radio Korzo, Radio otok Krk i "KLIK marketing" d.o.o.


Top