„Za osmijeh djeteta u bolnici“
Objavljeno: 07.12.2015.

Draga djeco, učenici, učitelji, odgajatelji, svi koji ste došli uveličati našu svečanost!

Društvo naša djeca Grada Crikvenice u mjesecu prosincu već tradicionalno daruje djecu dječjeg odjela Thalassotherapie provodeći akciju „Za osmijeh djeteta u bolnici“ s ciljem humanizacije bolničkog liječenja.

U ovoj akciji sudjeluju djeca Dječjeg vrtića Radost iz crikvenice koju je uvježbala odgojiteljica Branka Cvija kao i učenici Osnovne škole Zvonka Cara Crikvenica (koja pri bolnici ima svoj područni odjel ) i to mali zbor pod vodstvom učiteljice Eve Tomljanović.

U kratkom programu vidjet ćemo recitacije, ples uz glazbu i pjesme prigodne blagdanskom ugođaju.

U bolnici želimo više osmijeha, radosti i zadovoljstva na dječjim licima, a za nas kao organizatorima je najveća sreća da im uljepšamo dane prosinačke radosti.

Želimo da znate, draga djeco, da iako ste daleko od svojih domova, mislimo na vas u najveće blagdane: Svetog Nikolu, Božić i Novu godinu.

Na ovu svečanost pozvali smo i naše male prijatelje s posebnim potrebama kako bi bilo ljepše svima jer kroz akciju „Prijatelj prijatelju“ postižemo svoj cilj i družimo se s populacijom djece kojoj se slobodno vrijeme drugačije organizira. Sve ove naše prijatelje nagradit ćemo s poklon bonom od 100,00 kn što možda nije puno, ali nas izuzetno veseli jer smo ih odvojili s radošću baš za njih.

U ovoj akciji pomogle su nam vrijedne ruke naših članica kao i Udruga invalida Grada Crikvenice.

„Bila je noć, tako tiha i čista,
u kojoj anđeli s neba dođoše,
a pastiri u strahu i štovanju glave pognuše.
Ljubav je došla na svijet, donoseći mir i ljubav za sve ljude.
Neka radost predstojećih blagdana i mir božića bude uvijek s vama!“

VESELIMO SVE SVI ZAJEDNO UZ PROGRAM NAŠIH NAJMLAĐIH 

Društvo naša djeca


Top