Slatka priča na Rivijeri Crikvenica (12. - 13. rujna 2015.)
Objavljeno: 10.09.2015.

Ovaj će vikend na Rivijeri Crikvenica biti posebno sladak. Toplina sunca, miris mora, čist zrak i mediteransko zelenilo bit će još ugodniji i ljepši, jer će ih zasladiti brojna ukusna gastro iznenađenja.

Od 12. do 13. rujna 2015. će se održavati treći po redu Festival kolača i sladoleda, a Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce će sve posjetitelje dočekati s ukusnim i originalnim slasticama. U hotelima, restoranima, slastičarnicama i caffe barovima cijele rivijere pripremat će se posebna ponuda slastica pa će posjetitelji, između ostaloga, moći uživati u Torti "Frankopan", domaćem sladoledu, crikveničkim, ledenim, Tiramisu i "sushi" palačinkama, torti od čokolade i crnog piva i mnogim drugim tradicionalnim i poznatim, ali i novim okusima.

U centru Crikvenice, na Trgu Stjepana Radića, će se u subotu, 12. rujna,  održavati i zabavni program za djecu i odrasle. Otvorenje festivala je u 9 h, nakon čega slijedi nastup djece iz crikveničkih osnovnih škola Vladimira Nazora i Zvonka Cara i zanimljiva radionica izrade autohtonih slastica crikveničkoga kraja, koju će voditi članovi Udruge umirovljenika Grada Crikvenice "Sunce". Mališani će od 10 h moći uživati u predstavi "Palačinka mog života", a nakon toga će ih sa svojim veselim programom zabavljati klaun Neno.

Od 9 do 13 h će na crikveničkome trgu biti prodajna izložba primamljivih i ukusnih kolača, sladoleda i ostalih slastica, a za zabavu će se pobrinuti sastav "Klamaruša".

Zavirite u letak 3. Festivala kolača i sladoleda i pronađite svog slatkog favorita!

Ugodite svom nepcu i uživajte s nama na slatkoj crikveničkoj rivijeri!

Organizator Festivala kolača i sladoleda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji Grad Crikvenica i "Zagrebačka banka" d.d.

Suorganizator je Udruga umirovljenika Grada Crikvenice "Sunce".


Top