SUTRA POČINJE CRIKVART U CRIKVENICI
Objavljeno: 06.08.2015.

Sutra počinje CrikvArt - Festival uličnih zabavljača u Crikvenici! Dva će dana, 7. i 8. kolovoza 2015., ulice, trgovi i riva u Crikvenici postati pozornice za vesele, luckaste i zanimljive ulične zabavljače.

Akrobati, žongleri, muzičari, performeri, glumci, klaunovi, mađioničari, hodači na štulama, pantomimičari, čovjek sapunica, ulični svirači i pjevači i ostali zabavljači očarat će publiku svojim neobičnim vještinama i sjajnim nastupima.

Kreativna će se groznica proširiti i na posjetitelje, koji će moći sudjelovati na zanimljivim radionicama hulahopa, žongliranja, quillinga ili origamija.

U centru Crikvenice će se oba dana od 19:00 do 23:30 h održavati Art sajam, na kojemu će izlagači predstaviti zanimljive i originalne proizvode.

Manifestacija će započeti u petak, 7. kolovoza, u 9 sati ujutro na rivi u Crikvenici, i to dječjom likovnom radionicom „CrikvArt“. Djeca će izrađivati 2 photo pointa, koji će prikazivati žonglera i mađioničara.

Program ovogodišnjega CrikvArta bit će otvoren u 20 h na Trgu Stjepana Radića, i to nastupom zanimljivih štulaša. Nakon toga slijedi mađioničarska predstava „Pjevam, sviram, čarobiram“, puna čudnovatih događaja i smiješnih čarolija. U 21 h počinje cirkuski show klaunova Kestena i Papaje, a nakon njih će Tontorino prikazati žongliranje loptama i čunjevima, vožnju monocikla i vatreno žongliranje.Veseli ansambl "Holloenek Hungarica" svojom će dinamičnom glazbom dodatno uljepšati program. Večer će završiti zanimljivom cirkuskom fantazijom dvoje akrobata uz pratnju benda (flauta, gitara, bas, bubanj i vokali).

Subotnji program, 8. kolovoza, počinje u 20 h predstavom „Mrav, mrav, mrav i cvrčak“. Slijedi veseli „Clown Barabba Show“ pa "The Muljatovichi", ulični show kabaretskog karaktera, koji uključuje žongliranje, akrobaciju, klauneriju i interakciju s publikom. Udruga „Razbibriga“ izvest će uzbudljivi vatreni show, a nakon njih kreće fenomenalni kućni teatar Ljerka i Zvekana.

Opustite se uz simpatične i zanimljive ulične zabavljače, čiji će vas nastupi nasmijati do suza! Čeka vas uživancija, nesvakidašnje društvo i more zabave!

Dobro nam došli na CrikvArt, festival s garancijom osmijeha!


Top