Crikveničkih četrnaest zelenih poduzetnika
Objavljeno: 13.07.2015.

U okviru nastavka akcije Grada Crikvenice ˝Zazelenimo naš grad˝, danas je četrnaset poduzetnika potpisalo ugovore o sufinanciranju nabave stabala koja su zasađane na atraktivnoj lokaciji uz korito potoka Dubračine i to na području od mosta Kaštel pa prema vrhu palade (starom trajektnom pristaništu).

Poziv za sudjelovanje u ovom projektu poslan je svi poduzetnicima s područja Grada Crikvenice, kao i onima koji nisu s tog područja, ali uspostavljaju uspješnu suradnju s Gradom. Akciji se odazvalo ukupno četrnaest poduzetnika koji su pojedinačnim iznosom od 2.000,00 kuna sufinancirali nabavu stabala.

˝Želja je bila omogućiti našim poduzetnicima da usvoje stablo i time iskažu ljubav prema svome gradu, ali i da sudjeluju u ostvarivanju našeg zajedničkog cilja, a to je  oplemenjenje Crikvenice novim zelenim površinama˝, istaknula je zamjenica gradonačelnika Silvia Crnić.

Kako je svih četrnaest zasađenih stabala pronašlo svog ˝posvojitelja˝, svako stablo dobit će  pločicu s ugraviranim nazivom tvrtke koja je sufinancirala njegovu nabavu. Ujedno je upriličena i zanimljiva igra gdje je svako zasađeno stablo dobilo svoj broj, a poduzetnici su izvlačeći brojeve odabirali koje će od stabala nositi naziv njihove tvrtke.

Osim toga, svaki poduzetnik na poklon je dobio majicu i pločicu s natpisom ˝I ja imam svoje stablo˝ koju će s ponosom moći istaknuti u svojim poslovnim prostorijama te sadnicu lavande kako bi mogao oplemeniti zelene površine oko svojih poslovnih prostorija.

Naših četrnaest zelenih poduzetnika su: Caffe bar Leut Crikvenica, obrt Cloud Crikvenica, Derossi d.o.o. Crikvenica, obrt Dijob Crikvenica, Dinocop d.o.o Omišalj, Izgradnja d.o.o. Crikvenica, Jadran d.d. Crikvenica, Krk sistemi d.o.o Rijeka, Ljekarna Matejčić- Boras- Devčić i ordinacija dr. Matejčić Crikvenica, Man planet d.o.o. Crikvenica, M konstrukt Crikvenica, Plodine d.d. Rijeka, Ventex d.o.o. Rijeka te Vipnet d.o.o Zagreb.

Želja nam je nastaviti s ovom zelenom pričom te zajedničkim snagama ozeleniti i cvijećem ukrasiti našu Crikvenicu. S obzirom na to da je sve veći broj poduzetnika zainteresiran za suradnju u ovom projektu, u uspjeh ne sumnjamo.


Top