FESTIVAL "SPRING IN KVARNER" U CRIKVENICI
Objavljeno: 03.06.2015.

Centar Crikvenice je u subotu, 6. lipnja 2015. rezerviran za susret ljepota različitih kultura. Očekuje nas nekoliko sati vrhunskoga doživljaja i uživanja u glazbi i plesu.

Međunarodni glazbeni festival "Spring in Kvarner" pružit će bogat i zanimljiv program. Preko 300 izvođača okupljeno je u folklorne i plesne skupine i zborove, a dolaze iz Austrije, Bugarske, Litve, Ukrajine i Moldavije.

Program će započeti u 19:30 h na crikveničkome Trgu Stjepana Radića, a svojim će nastupom večer uljepšati:

Zbor "Rodna pesen choir (burgas)" iz Bugarske, ženski zbor "Prof. Georgi Dimitrov" iz Bugarske, zbor dječaka "Gintarélis" iz Litve, zbor "Slavyansko edinstvo" iz Bugarske, "Giochel Folk Dance Group" iz Moldavije,

Dance Club "Bulgarian hora" & Popular cultural club "Bacho Kiro" iz Bugarske, Dance Studio "Voloshka" iz Ukrajine, Volkstanzgruppe "Pendari" iz Austrije te "Magi Dance Club" iz Bugarske.

Veliki i mali članovi ovih skupina sudjelovali su na brojnim festivalima i događanjima diljem svijeta, a svoju će ljubav prema tradiciji, kulturi i umjetničkom izražavanju kroz ples, pokret i pjesmu s radošću podijeliti s posjetiteljima Rivijere Crikvenica.

Posjetite "Spring in Kvarner" Festival u Crikvenici! Opustite se, uživajte i zabavite uz sjajne nastupe!

Organizatori festivala "Spring in Kvarner" u Crikvenici su "Autotrans" d.d. i Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelj Grad Crikvenica.


Top