SVEČANO OTVARANJE SUBMEDITERANSKOG GAJA U CRIKVENICI
Objavljeno: 20.05.2015.

Mediteranski labirint ljubavi, smješten u idiličnom okruženju uz potok Dubračinu u Crikvenici, dobio je novog "susjeda" - submediteranski gaj s energetskim simbolima. Gaj je ukrašen autohtonim biljkama Primorja, poput kadulje, ružmarina, lovora, majčine dušice i drugih. Svečano otvorenje submediteranskog gaja održat će se u petak, 22. svibnja 2015. s početkom u 18 sati u energetskom parku uz Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici.

Povodom Međunarodnoga dana biološke raznolikosti, crikvenička udruga "Kušac" je u suradnji s "Eko- Murvicom" d.o.o. započela uređenje gaja s autohtonim submediteranskim biljkama, smještenoga uz Mediteranski labirint ljubavi, napravljen od 400 grmova lovora i kamenu spiralu s perunikama. U gaju je postavljeno i 15 energetskih simbola, uz koje se može meditirati. Na ovaj se način čitav prostor razvija u jedinstveni energetski park, u kojemu se čovjek može povezivati sa svojim unutarnjim bićem, svim živim bićima na planeti Zemlji i cijelim univerzumom te širiti radost, ljubav i mir.

U programu svečanog otvaranja bit će pjesme, energetskih vježbi i iscjeljujućih kupki. Sudjelovat će pjevačica Željka Brdar, članovi kluba "Pantera" iz Rijeke prezentirat će Qigong i Tai Chi Quan, borilačku vještinu bez borbe, a Branka Tepavac će voditi lagane yoga vježbe.  Posjetitelje očekuje i okrjepa i opuštanje uz iscjeljujuće zvukove bubnjeva, koje će izvoditi Jasna Jelčić i Danijel Marković, prema bubnjari iz Zagreba te gongove Dragice Kopjar, predsjednice humanitarne udruge "Plavi Anđeo" iz Zagreba.

U slučaju lošeg vremena,  program se odgađa za nedjelju,  07. lipnja 2015. s početkom u 18 sati.

Posjetite Mediteranski labirint ljubavi i submediteranski gaj u Crikvenici, osjetite jedinstvenu energiju i uživajte u tišini i prekrasnoj prirodi!

Dodatne informacije na: www.udruga-kusac.hr

Organizator: Udruga za unapređenje kvalitete življenja "Kušac" Crikvenica
Suorganizator:  Eko-Murvica d.o.o.
Pokrovitelj: TZG Crikvenice


Top