Održan sastanak s Udruženjem obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske
Objavljeno: 24.04.2015.

Na inicijativu Grada Crikvenice, održan je sastanak s predstavnicima Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske. Na sastanku je raspravljen i usuglašen tekst Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti koju je prihvatilo i Gradsko vijeće Grada Crikvenice. Na sastanku je bilo riječi o suradnji koja je ostvarena sa Srednjom školom dr. Antuna Barca s ciljem povezivanja obrazovanja i lokalne samouprave te o procesu certifikacije Grada Crikvenice kao grada s povoljnom poduzetničkom klimom, koji je upravo u tijeku.

Raspravljalo se i o Općem programu mjera za poticanje razvoja poduzetništva te kriterijima za odabir najboljeg društveno odgovornog poduzetnika. Grad Crikvenica će pripremiti prezentaciju mjera te aktualnih natječaja koji se odnose na poduzetnike. Prezentacija mjera za poticanje poduzetništva i aktualnih natječaja će se održati u utorak, 28. travnja 2015. g. s početkom u 19:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice, Preradovićeva 1.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu na prezentaciju i pitaju sve što ih zanima. U Gradskoj upravi Grada Crikvenice su poduzetnicima na raspolaganju djelatnice Odsjeka za gospodarstvo, turizam i projekte (ured br. 21), a svake srijede od 08:00 do 12:00 sati se u Gradskoj upravi možete obratiti djelatnicama Poduzetničkog centra „Vinodol“ i LAG-a „Vinodol“. 


Top