RIVIJERA CRIKVENICA DOBILA "KARTU ZA LJUBLJENJE"
Objavljeno: 20.02.2015.

Zanima vas koje je najljepše mjesto za poljubac na Rivijeri Crikvenica?

Otkrit ćemo vam tajnu: riječ je o 10 romantičnih lokacija, koje su nedavno i obilježene simpatičnim oznakama "This is a Good Kiss Spot", a dobile su svoje mjesto i na posebno pripremljenoj i otisnutoj "Karti za ljubljenje".

Oznake su dio romantičnog pokreta, koji je cijelim svijetom proširio čarobnu poruku ljubavi. Originalnu ideju pod nazivom "This is a Good Kiss Spot" razvila je umjetnička skupina "0707" iz Italije, a vrlo brzo je prerasla u pravi pokret, osvojila srca milijuna ljudi i zaživjela na ulicama brojnih svjetskih gradova.

Svako četiri mjesta rivijere, Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce, ima nekoliko lokacija, a posebne su po tome što baš svaka od njih ima originalno ime. Potražite našu "Prvu" na Veloj paladi i "Vječnu" na gradini Badanj u Crikvenici, prošetajte se do "Jedinstvene" u dramaljskoj lučici Pazdehova i "Neponovljive" pokraj tunere u Jadranovu. Uživajte na "Slatkoj", "Savršenoj" ili "Tajanstvenoj", smijte se i zabavite s vašim voljenima na "Zaigranoj", "Moćnoj" i "Jedinoj"!

Mali podsjetnik za zaljubljene: još uvijek traje i nagradna igra, koja je počela na Valentinovo. Zaljubljeni se mogu slikati na jednoj ili svih 10 lokacija za ljubljenje, objaviti fotografiju na Facebook stranici "In love In Crikvenica" sve do ponoći u nedjelju, 22. veljače 2015. Par čija fotografija osvoji najviše "lajkova", osvaja romantičnu večeru u restoranu "Domino" u Dramlju.

Prepustite se i vi romantičnim osjećajima, posjetite naša mjesta za ljubljenje i uživajte s vašim voljenima!

A nakon što obiđete sve lokacije, posjetite i Ljubavnu cesticu i Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici. Uživat ćete u prekrasnoj prirodi, opustiti se i obnoviti energiju.

Potražite nas i na Facebook stranici "In Love In Crikvenica".


Top