NEZABORAVNO VALENTINOVO U CRIKVENICI
Objavljeno: 11.02.2015.

Crikvenica ovih dana intenzivno miriše na ljubav. Priprema se poseban program za nezaboravno Valentinovo u Crikvenici. U čast obilježavanja dana zaljubljenih, u Crikvenici nas od 13. do 15. veljače očekuju brojna zanimljiva događanja i prigodna ponuda. Krenimo redom.

Zaljubljeni mogu uživati već u petak, 13. veljače, jer u 19 h u kavani "Toš" u Crikvenici počinje koncert "Glazbom slavimo ljubav". Čitat će se duhoviti ljubavni savjeti, a sve posjetitelje očekuje i poklon - ljubavni kolačić s porukom.

Na samo Valentinovo, u subotu, 14. veljače, bogati program započinje već ujutro. Tako će se od 10 h u Srednjoj školi dr. Antuna Barca održavati "Love cooking show" za parove, besplatna kulinarska radionica pripremanja ljubavnog menija. Poznati kuhar Zoran Delić podučit će ih kako pripremiti ljubavni meni - od juhe pa do glavnog jela i deserta.

Ako ste pak raspoloženi za romantičnu šetnju i upoznavanje ljubavne Crikvenice, svakako dođite u 15 h na Trg Stjepana Radića, odakle kreće organizirano besplatno vođenje za parove, i to, ni više ni manje, nego na Mediteranski labirint ljubavi i Ljubavnu cesticu. U sklopu ovoga zanimljivoga programa pod nazivom "Istraži ljubavnu Crikvenicu!" servirat će se  "Ljubavni zalogajčić", zakuska na Mediteranskom labirintu.

U 18 h počinje zabavni program na Trgu Stjepana Radića. Svirat će grupa "Nola", a voditelj je Mario Lipovšek Battifiaca. Plaža pokraj Vele palade je vaše sljedeće odredište, jer je u 20 h pravi trenutak da zaželite želju za sretnu zajedničku budućnost, upalite Lampion dobrih želja i pošaljete ga prema zvijezdama. Vaše će želje, zajedno s tisućama drugih, još dugo treperiti nad crikveničkim nebom.

Ako još niste pronašli pravi poklon za vaše voljene, ne brinite, jer 14. veljače će, od 15 pa sve do 21 h, na Trgu Stjepana Radića biti posebna ponuda slatkih delicija, specijaliteta i poklona, uključujući i Lampione dobrih želja.

Tu priči nije kraj, jer ljuljanje u ritmu ljubavi nastavljamo u crikveničkome šatoru, gdje nas od 21:30 čeka maškarano Valentinovo s Ivanom Zakom.

Od 13. do 15. veljače vrijedi i posebna "Happy couple" ponuda smještaja, pića, hrane, kolača, poklona i cvijeća, uz prigodne popuste, a detalje možete pronaći u našemu letku, na web stranici www.rivieracrikvenica.com i Facebook stranici "In love In Crikvenica".

Rivijera Crikvenica je dobila i 10 najljepših lokacija za ljubljenje, obilježenih simpatičnim oznakama "This is a Good Kiss Spot". Naše su lokacije posebne po tome što svaka od njih ima ime. Potražite našu "Prvu" i "Jedinstvenu", prošetajte se do "Vječne" i "Neponovljive". Uživajte na "Slatkoj", "Savršenoj" ili "Tajanstvenoj", smijte se i zabavite s vašim voljenima na "Zaigranoj", "Moćnoj" i "Jedinoj"! Zaljubljeni se mogu slikati na jednoj ili svim lokacijama, objaviti fotografiju na Facebook stranici "In love In Crikvenica" sve do ponoći u nedjelju, 22. veljače 2015. Par čija fotografija osvoji najviše "lajkova", osvaja romantičnu večeru u restoranu "Domino" u Dramlju.

Iznenadite svoju ljubav i provedite nezaboravno Valentinovo u Crikvenici!

Čekaju vas slatka iznenađenja i dobar provod!

Novosti pratite na Facebook stranici "In Love In Crikvenica".

Organizatori: Grad Crikvenica i TZG Crikvenice

Suorganizatori: Gradska knjižnica Crikvenica, Srednja škola dr. Antuna Barca Crikvenica, Osnovna škola Zvonka Cara Crikvenica, "Krasnica" d.o.o.


Top