Veseli maškarani tjedan na rivjeri Crikvenica
Objavljeno: 10.02.2015.

Na žalost svih zaljubljenika u maškare, polako se približava kraj ovogodišnjih maškaranih događanja.

Stiže nam posljednji maškarani vikend, no već nas tijekom čitavoga tjedna očekuje niz zanimljivih aktivnosti.

Krenimo redom. U utorak, 10. veljače, će u 17 sati u Osnovnoj školi Zvonka Cara u Crikvenici započeti "Čakavsko maškarano zapolne". Nastupit će učenici iz osnovnih škola Zvonka Cara i Vladimira Nazora, djeca iz Dječjeg vrtića "Radost" Crikvenica te područnih škola i vrtića iz Dramlja, Jadranova i Selca. Posjetitelje čeka ugodno i opušteno poslijepodne u društvu tradicije, tople čakavske besede i njenih simpatičnih najmlađih čuvara.

srijedu, 11. veljače, u 16 sati u šatoru u Crikvenici počinje Otvoreni maškarani pikado turnir, na kojemu će uživati 30-tak prijavljenih ekipa.

četvrtak, 12. veljače, u 17 h u maškaranome šatoru u Crikvenici počinje Vesela čajanka Dječjeg vrtića "Radost", u sklopu koje će naši najmlađi družiti, veseliti i igrati sa svojim odgojiteljima i roditeljima u crikveničkome šatoru.

Treći po redu maškarani četvrtak u Selcu, pod imenom Poberuhi, počinje u 16 sati, kada selačka Mantinjada obilazi mjesto, a nakon toga slijedi maškarana zabava u Domu prosvjete uz grupu "Fortunal".

Selcu će se u petak, 13. veljače, u poslijepodnevnim satima u Domu prosvjete održati Pikado turnir.

Petak navečer je pravo vrijeme za maškaranu feštu u Domu kulture u Jadranovu. Zabava počinje u 21 h, a svirat će Mauro Staraj i "La Banda" te grupa "Point".

U subotu, 14. veljače, u 20 h u crikveničkome šatoru počinje maškarana zabava. Zagrijat će nas grupa "Trend", a glazbeni gosti večeri je Ivan Zak.
U Domu u Jadranovu će u 16 h započeti čajanka.
U Domu prosvjete u Selcu u 14 h započinje Turnir u briškuli i trešeti, a od 21 h će na maškaranoj zabavi svirati grupa "Robert Manestar & Robinzoni", dok će u Hrvatskome narodnom domu u Dramlju u 20 sati početi zabava uz tamburaški sastav "Baruffa".

Nedjelja, 15. veljače, rezervirana je za dječju maškaranu čajanku i tombolu u domu u Dramlju, s početkom u 16 sati, u Selcu u 11 sati kreće obilazak mjesta s mesopustom, a u 15 h zabavno poslijepodne u Domu prosvjete uz grupu "Robert Manestar & Robinzoni".

Još uvijek vas čekaju i brojne pogodnosti koje pruža "Vesela maškarana škrinjica", od smještaja po promotivnim cijenam pa do bogate ponude jela, pića i odjeće. Detalji o lokacijama se nalaze na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Uživajte s nama na maškaranim događanjima na Rivijeri Crikvenica!

Veselimo se Vašem dolasku!

Ne zaboravite, sve maškarane novosti možete pratiti na www.maskare.netwww.rivieracrikvenica.com te Facebook stranici Maškare Crikvenica.


Top