Jelena Rozga na maškaranoj zabavi u Crikvenici
Objavljeno: 29.01.2015.

Zahuktala su se maškarana događanja na crikveničkoj rivijeri. Maske su sve originalnije, zabave sve bolje, pjeva se i pleše sa sve većim užitkom. Kakva nam je maškarana prognoza za ovaj vikend?

subotu, 31. siječnja nas od 14 h očekuje veselo maškarano druženje na Dugi. U večernjim će satima maškarani šator najprije zagrijati grupa "Trend", a zatim slijedi luda maškarana zabava i sjajna atmosfera uz glazbenu gošću večeri - popularnu Splićanku Jelenu Rozgu.

Prvo će nedjeljno poslijepodne u veljači zasigurno najviše razveseliti mališane. Naime, u 15 će sati u maškaranome šatoru u Crikvenici početi tradicionalna čajanka i tombola, uz bogate nagrade. U veselom zabavnom programu nastupat će simpatični klaun Neno.

Svi koji još nisu stigli, i dalje imaju priliku zaviriti u našu "Veselu maškaranu škrinjicu" i pronaći nešto baš za svoj gušt, bila to nova odjevna kombinacija ili slatko gastronomsko iznenađenje. Detalji o lokacijama s maškaranim popustima su, naravno, na www.maskare.net te Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Uživajte s nama i ovaj vikend u maškaranoj Crikvenici! Maškarajte se, opustite, plešite i pjevajte s Jelenom Rozgom!

Veselimo Vam se!

Pratite nas i na www.maskare.netwww.rivieracrikvenica.com te Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Organizator Maškara 2015. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator "Krasnica" d.o.o. Rijeka. Pokrovitelji su Grad Crikvenica, Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, "Eko-Murvica" d.o.o., "Hyper dizajn", "Adrialin" i Ožujsko pivo.

Medijski pokrovitelji su Radio Rijeka, Novi list, Radio Korzo i Radio otok Krk.


Top