Maškarana vikend-poslastica u Crikvenici
Objavljeno: 21.01.2015.

Rivijerom Crikvenica i dalje caruju maškare, iz tjedna u tjedan sve veselije i maštovitije.

Vikend pred nama donosi red sporta, red pjesme i plesa i, na koncu, veselu maškaranu povorku.

No, krenimo redom.

Ljubitelji sporta će 24. i 25. siječnja već od jutarnjih sati uživati uz 10. karnevalski turnir u rukometu i mini rukometu, u organizaciji Primorske škole rukometa. Turnir će se održavati u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici, a oba će dana započeti u 9 sati. Nastupa više od 300 djece iz raznih krajeva Hrvatske – Zagreba, Samobora, Ogulina, Gospića, Senja, Vrbovskoga, Rijeke, Viškova, Omišlja i brojnih drugih gradova i općina.

Subota navečer je pravo vrijeme za još jednu u nizu maškaranih zabava u crikveničkome šatoru. Grupa "Trend" će zagrijati publiku, a glavni glazbeni gost večeri je popularni Jole. Nema sumnje, uz jednoga od najboljih i najveselijih zabavljača među glazbenicima, čeka nas prava fešta do ranih jutarnjih sati!

I ova je nedjelja, 25. siječnja, rezervirana za radosni susret s tradicijom. Održat će se tradicionalna Velika maškarana povorka u Crikvenici, na kojoj će ove godine sudjelovati više od 1.400 maškaranih sudionika s područja Kvarnera, Istre, Karlovačke, Zagrebačke i Međimurske županije, Dubrovnika i ostalih krajeva.  Grupe će se početi okupljati od 13 sati na Crnom molu u Crikvenici.

Vesela povorka kreće u 14 sati prema centru Crikvenice, gdje će maškarane grupe zapjevati, zaplesati i ponosno predstaviti svoje maske. Posjetitelji će jednako uživati u tradicionalnim maskama, od kojih svaka kazuje jedinstvenu priču ili pak u nešto modernijim kreacijama, kojima je zajednička vedra i pozitivna energija i ljubav prema maškaranim običajima.  Nakon predstavljanja na Trgu Stjepana Radića, sve sudionike očekuje zabava u maškaranome šatoru uz grupu "Trend".

Ne zaboravite, i dalje možete iskoristiti brojne pogodnosti koje pruža "Vesela maškarana škrinjica", od smještaja po promotivnim cijenama pa do posebne ponude jela, pića, odjeće, raznih proizvoda i usluga. Detalji o lokacijama s maškaranim popustima mogu se pronaći i na www.maskare.net te Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Maškarana Crikvenica Vas zove! Čeka Vas najbolja zabava u maškaranome šatoru, ugodno društvo i puno veselih trenutaka uz pjesmu i ples!

Pratite nas i na www.maskare.netwww.rivieracrikvenica.com te Facebook stranici Maškare Crikvenica, gdje

možete saznati sve novosti i pogledati zabavne galerije fotografija.

Organizator Maškara 2015. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator "Krasnica" d.o.o. Rijeka. Pokrovitelji su Grad Crikvenica, Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, "Eko-Murvica" d.o.o., "Hyper dizajn", "Adrialin" i Ožujsko pivo.

Medijski pokrovitelji su Radio Rijeka, Novi list, Radio Korzo i Radio otok Krk.


Top