DOČEK STARE U CRIKVENICI!
Objavljeno: 24.12.2014.

Dok ostali ispraćaju Staru godinu, u Crikvenici se priprema nešto potpuno drugačije i nesvakidašnje:

Doček Stare!

Ova originalna manifestacija se, naravno, održava 30. prosinca!

Recept glasi: ukusno i mirišljavo kuhano vino i kobasice na čistom morskom zraku, uz nezaobilazan dodatak kolača i ostalih božićnih delicija, puno smijeha i dobre glazbe, a za kraj sve začiniti lampionima dobrih želja.

Nezaboravni Doček Stare organizira se u sklopu manifestacije "Advent u Crikvenici 2014.", a počet će u utorak, 30. prosinca u 17 sati u Adventskome parku u centru Crikvenice.

Za sjajan provod uz glazbu i ples bit će zaduženi veseli članovi "Belfast Fooda", čije će zarazne melodije rasplesati sve generacije. U Adventskome parku će se po simboličnoj cijeni prodavati leteći lampioni, a sva zarada će biti uplaćena Učeničkoj zadruzi Osnovne škole Zvonka Cara.

U 19 sati nas očekuje poseban ugođaj i doživljaj za pamćenje, jer slijedi okupljanje na Veloj paladi, zajedničko paljenje i puštanje "Lampiona dobrih želja" u zrak. Nebo iznad Crikvenice bit će prošarano mnoštvom treptavih svjetala, od kojih će svako nositi posebnu poruku i želju za nadolazeću 2015. godinu.

Pripremite se za najveseliji provod na Dočeku Stare u Crikvenici! Čeka Vas jedinstveni doživljaj, izvrsna atmosfera i vesela ekipa!

Zaželite želju za Novu i pustite svoj lampion u zrak!

Veselimo se Vašem dolasku!


Top