VIKEND SVETOG NIKOLE JE PRED NAMA
Objavljeno: 04.12.2014.

Petak,  05. prosinca 

Sv. Nikola obilazi djecu i nosi im poklone: 9:00 sati- Jadranovo, na sportskom igralištu ili u vrtiću, 10:00 sati- Dramalj ispred crkve ili u Domu; 12:00 sati- Selce, sportsko igralište ili škola/vrtić (točna lokacija ovisi o vremenskim uvjetima)

16:00 Dobro nam došao, sv. Nikola!  - ukrašavanje Adventskog parka prigodom dolaska sv. Nikole u naš grad. Djeca vrtića i osnovnih škola su uz pomoć svojih voditelja i roditelja izradila zanimljive ukrase; pronađite im mjesto u parku da zajedno oživimo duh Božića.

KIŠE SE NE BOJIMO, ČEKAJUĆI NIKOLU S JOZOM BOZOM UZ ADVENTSKU POZORNICU STOJIMO :) – mališane će u Adventskom parku zabavljati MAĐIONIČAR JOZO BOZO!!! Djeco dođite!

17:00 Rasplesani Adventski park uz Gradski zbor Raspjevani slavuji i dječji bend Jao… ups, koji će vas razveseliti i rasplesti uz vesele glazbene zvukove

Subota, 06. prosinca – Sv. Nikola   

9:00 Frigane ribice na Veloj paladi - pripremila sekcija ribara Grada Crikvenice i Općine Vinodolske u čast sv. Nikoli, svome zaštitniku

9:00-13:00 Sajam kolača - neodoljivi spoj kreativnosti i iskusnih majstora za slatke delicije, živahni božićni duh i opušteno ozračje očekuju vas na sajmu ukusnih i primamljivih kolača u Adventskom parku u Crikvenici. Zasladite se i zabavite s nama!

10:00-12:00 Veseli vlakić - besplatna vesela vožnja ulicama našega grada pod sponzorstvom obrta FELIX za sve mališane. Polazak vlakića ispred Adventskog parka.

10:00-10:45 Božićna predstava za djecu - predstava će se održati u Adventskom parku, a u slučaju lošeg vremena u Gradskoj sportskoj dvorani;  ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

11:00-12:00 Sv. Nikola dolazi u crikvenički Adventski  park  Djeco, dođite na druženje i fotografiranje  sa sv. Nikolom, Krampusom i anđelom!

Sveti Nikola brodom dolazi u crikvenički Adventsi park i donosi djeci poklone. Na pozornici Advenstskog parka dijelit će se pokloni za svu predškolsku djecu i djecu nižih razreda crikveničkih osnovnih škola. Sveti Nikola podijelit će djeci Grada Crikvenice ukupno 1100 poklona.

12.00  Jedrenjak Kraljica mora i ŽLU Crikvenica vode vas na besplatnu vožnju crikveničkim akvatorijem

16:00 Lov na poklon - Sv. Nikola se poigrao s nama i sakrio darove. Dođite, djeco! Potražimo ih zajedno u Adventskom parku! Djeca će izvlačiti oznake i podijeliti se u timove (plavi, žuti crveni i zeleni tim). Svaki tim ima svoga voditelja (odgajateljica iz dječjeg vrtića) i oko 25 djece.  Ekipe trebaju pročitati i uspješno izvršiti zabavne zadatke da bi dobile komad slagalice. Spojena slagalica vodi ih do skrivenih poklona.

16:30 Pričam ti priču – dječje priče iz davnine u Adventskom parku uz vatru u interpretaciji knjižničarki Gradske knjižnice Crikvenica.  Poslušajte priču o starčiću Pettsonu i njegovu ljubimcu, mačiću Findusu koji već trideset godina razveseljavaju djecu cijelog svijeta. U ovoj priči upoznat ćemo se s njihovim pripremama za proslavu Božića. Duhovita i topla priča koja će nas podsjetiti na istinsko značenje Božića, namijenjena je djeci od 3 do 99 godina!

            17:00 - Zabavni glazbeni program u Adventskom parku uz klapu Nevera

Nedjelja, 07. prosinca          

11:00 Mali vatrogasci - djeco, okušajte se u ulozi vatrogasca, slikajte se u vatrogasnom vozilu. Ne, nije bajka, dođite s mamom i tatom, nonićem ili nonom na Trg Stjepana Radića i budite spremni na iznenađenja!

Članovi JVP Crikvenica i DVD Crikvenica predstaviti će vozila, opremu i zaštitna odjela vatrogasaca. Prikazati će vam natjecateljske vatrogasne vježbe te vam omogućiti da i vi na kratko postanete mali vatrogasci. Okušajte se u gađanju meta pomoću brentače, radu s vitlima brzog pritska, popnite se na autoljestve i pogledajte Crikvenicu iz ptičje prespektive. Postanite na trenutak pravi mali vatrogasac i fotografirajte se u vatrogasnim vozilima.

17:00 Grupa POINT i Veseli rasplesani penzići - Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske rasplesat će vas u Adventskom parku, uz zabavni glazbeni program grupe Point

Veselite se s nama na "Adventu u Crikvenici" !


Top