PRIJEM GRADONAČELNIKA ZA DOBROVOLJNE DARIVATELJE KRVI
Objavljeno: 11.11.2014.

Grad Crikvenica i Gradsko društvo Crvenog križa Crikvenica na svom području ima zavidan broj dobrovoljnih darivatelja krvi. U 2014. godini, čak tri naša sugrađana: Nikola Rosić, Boris Stopinšek i Miodrag Zdravković, ušli u Klub 100+ te se time broj dobrovoljnih darivatelja u Klubu 100+ s područja Grada Crikvenice popeo na dvadeset što aktivnih, što pasivnih dobrovoljnih darivatelja. Među njima ističu se Marijan Lovrić sa 131 dobrovoljnim darivanjem, povodom čega je primio nagradu župana Primorsko- goranske županije za 2013. godinu, Siniša Tomašić sa 126 dobrovoljnih darivanja povodom čega je primio nagradu župana za 2014. godinu te Želimir Mihalić sa 124 dobrovoljna darivanja. Odlikovanje predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića za 2014. godinu primio je naš dobrovoljni darivatelj, Ivica Car.

Tim povodom, dana 11. studenog, gradonačenik Damir Rukavina primio je dobrovoljne darivatelje, članove Kluba 100+, zahvalio im se na nesebičnosti i plemenitosti te im podijelio prigodne poklone. Prijemu su nazočili i predsjednik GDCK dr. Damir Avdagić, potpredsjednica GDCK i gradska vijećnica Marina Baričević te ravnateljica GDCK Irena Gašparović.

Predsjednik dr. Damir Avdagić obratio se prisutnima, zahvalio se svim dobrovoljim darivateljima te gradonačelniku na samom prijemu, ali i uspješnoj suradnji i potpori koju pruža djelovanju i radu GDCK Crikvenica.


Top