Blagdanska događanja u Dramlju i Jadranovu
Objavljeno: 18.12.2013.

 

U povodu božićnih blagdana, u Dramlju i Jadranovu vas čekaju brojna blagdanska događanja. U subotu, 21. 12. 2013. u 20 sati u Domu kulture Jadranovo  održat će se svečani Božićni koncert na kojemu nastupaju združeni mješoviti zborovi KUD-a „Sloga“ Hreljin i KUD-a „Martin Matetić“ i  i vokalna solistica Katja Budimčić s instrumentalnom pratnjom Ivice Badurine.

Nakon koncerta održat će se novogodišnji domjenak. Organizatori su Mjesni odbor Jadranovo i KUD „Martin Matetić“. Pokrovitelji su Grad Crikvenica, TZG Crikvenice i vlč. Zlatko Čibarić.

U nedjelju, 22. 12. 2013. U crkvi Sv. Jelene u Dramlju također će se održati prigodni blagdanski program. U 10:30 sati svečanu euharistiju predvodit će msgr. dr. Ivan Devčić, a u 11:30 sati slijedi Božićni koncert na kojemu će nastupiti mješoviti pjevački zbor KUD-a „Jelena“, Ženska klapa „Sv. Jelena“, Područni vrtić „Radost“ u Dramlju, Područna škola V. Nazora i Dječji zbor župe Sv. Jelena.

Organizatori su župa Sv. Jelena, KUD „Jelena“ Dramalj i Mjesni odbor Dramalj, a pokrovitelj je Grad Crikvenica.

Na Badnjak, u utorak, 24. prosinca, ŠRD „Lovrata“ iz Dramlja organizira božićni domjenak uz pržene sardele i vino na Trgu Placa kod crkve. Domjenak počinje u 11 sati. U slučaju lošeg vremena, održat će se u kućici ŠRD „Lovrate“ u Uvali „Pazdehova“.

Organizator je ŠRD „Lovrata“, a pokrovitelji su Grad Crikvenica, TZG Crikvenice, Restoran „Domino“, Trgovina „Dramalj“, Obrt za ugostiteljstvo „Rudi“ i Županijska lučka uprava Crikvenica. 

 


Top