Prva edukacija u sklopu projekta „EDUKACIJOM DO USPJEHA“ na temu godišnjeg obračuna i novosti u 2021.g.
Objavljeno: 02.02.2021.
Ove srijede, 3. veljače, počinju besplatne edukacije za poduzetnike kroz projekt „Edukacijom do uspjeha“.

Edukacije su to koje će se održavati kroz četiri srijede u veljači u sklopu našeg projekta koji su poduzetnici, ali i svi oni koji će to tek postati, izuzetno dobro prihvatili.

Ciklus edukacija otvorit ćemo predavanjem na temu Godišnjeg obračuna za 2020. godinu te svih promjena i novosti koje očekuju poduzetnike u 2021. godini.

Edukaciju će voditi gospođa Đurđica Mostarčić, šaptačica poduzetnicima, ovlašteni računovođa i veoma rado viđen predavač među poduzetnicima upravo zbog načina predavanja, odnosno prijenosa informacija koje su poduzetnicima od velike važnosti.

Praktičnost i jasnoća u izlaganju te njena velika želja da sva svoja znanja prenese poduzetnicima koji će to znanje moći primijeniti rezultat su njena dugogodišnjeg rada na poslovima knjigovodstva i računovodstva za tvrtke malog i srednjeg poduzetništva, obrte, samostalne djelatnosti te neprofitne i proračunske organizacije.

Edukacija će početi u 17:00 sati. Možete ju pratiti preko platforme Zoom, Youtube kanala Grada Crikvenice te Facebook stranice Grad Crikvenica.

Molimo sve koji edukaciju žele slušati preko Zooma te uživo postavljati pitanja da se jave na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do srijede u 14:00 sati kako bi dobili poveznicu za priključenje platformi.

S veseljem vas očekujemo na ovogodišnjim edukacijama!

 

Top