Obavijest za stanovnike potresom stradalog područja koji imaju privremeno prebivalište na području Grada Crikvenice
Objavljeno: 29.01.2021.
Hrvatski Crveni križ će tijekom veljače krenuti s isplatama novčane pomoći stradalnicima s potresom pogođenog područja, a temeljem ispunjenih zahtjeva.
Kriteriji za ostvarivanje prava na pomoć su slijedeći:

1. nekretnina stradala u potresima 28. i/ili 29. prosinca 2020. te naknadnim potresima, na području Sisačko-moslavačke županije, Zagrebačke županije i Karlovačke županije.
2. podnositelji zahtjeva (i članovi njihova kućanstva navedeni na zahtjevu) koji su na dan 28. i/ili 29. prosinca 2020. imali prijavljeno prebivalište ili boravište na adresi oštećene nekretnine.

Sve osobe s navedenog područja, koje zadovoljavaju navedene kriterije, te se nalaze na području Grada Crikvenice, moći će ispuniti zahtjeve od utorka 02.02. do petka 19.02.2021. na slijedeći način:
1. Osobe koje se nalaze u privatnom smještaju mogu se javiti od 01.02. u Gradsko društvo Crvenog križa Crikvenica, radnim danom od 8 do 13 sati, na telefon 051/677-217 i dogovoriti termin dolaska na adresu sjedišta (Trg Stjepana Radića 2) – važno je dogovoriti točan termin zbog poštivanja epidemioloških mjera, kako se u istom trenutku ne bi našlo više osoba. Obavezno je nošenje maske.
2. Osobe koje se nalaze u hotelu International ne trebaju se najavljivati i dolaziti pojedinačno u sjedište društva, već će se u toku tjedna obrasci zahtjeva dostaviti na recepciju hotela, te će ih moći ispuniti u samom hotelu.

"Zahtjevi se mogu preuzeti i na internetskoj stranici Hrvatskog Crvenog križa, te poslati i poštom na adresu: Hrvatski Crveni križ, Ulica Crvenog križa 14/I, 10001 Zagreb."

Gradsko društvo Crvenog križa Crikvenica
Top