Podrška obiteljima s područja pogođenih potresom
Objavljeno: 18.01.2021.
Udruga Sretniji grad uključila se u pomoć obiteljima koji su pogođeni potresima na području Banovine te su trenutno smješteni u Hotelu Internacional u Crikvenici.

Osim što su dostupni u bilo koje doba dana putem telefona (na koji se mogu javiti i osobe koje su indirektno pogođene nedavnim traumatskim događajima), stručnjaci Udruge organizirali su radionice za djecu školske dobi (svaki ponedjeljak u 17h), radionice crtanja fraktala (svaki utorak u 17h), priča kroz pokret ( prema dogovoru s voditeljicom - srijedom) i grupni oblici podrške za odrasle (svaki četvrtak u 17h). Sve aktivnosti provode se u igraonici hotela Internacional.

Iako radionice provodimo poštujući epidemiološke mjere u suradnji sa Društvom naša djeca pronašli smo novi prostor u blizini hotela koji ćemo koristiti za rad sa djecom i odraslima. U planu nam je organiziranje radionica/grupa podrške za roditelje. Naši stručni suradnici dostupni su i za individualna savjetovanja.

Na inicijativu Udruge Sretniji grad u pružanju zanimljivih i poučnih sadržaja za djecu i odrasle uključili su se i Društvo „Naša djeca“ te Društvo za sportsku rekreaciju „Sport & Fun“ Crikvenica.

Sve osobe pogođene potresom a smještene su na području Grada Crikvenice dobrodošle su na navedene aktivnosti. Zahvaljujemo svim djelatnicima Hotela Internacional na angažmanu, trudu i pomoći u organizaciji, te pruženom prostoru za aktivnosti.

Stručni tim Udruge Sretniji grad Crikvenica

 

Top