Obitelji s potresom pogođenih područja smještene na području grada Crikvenice
Objavljeno: 04.01.2021.
Veći broj obitelji s područja koja su pogođena potresom došao je na područje grada Crikvenice te su smješteni u hotelu International u centru Crikvenice i u privatnim smještajnim kapacitetima.

Svima njima osigurana je i pomoć u vidu skupljenih potrepština, hrane, higijene odjeće, prekrivača...

Kroz vikend 2. i 3. siječnja na područje Gline, Siska, Petrinje i okolnih sela odvezena je pomoć iz Gradske sportske dvorane Crikvenica. Put unutrašnjosti otišlo je 12 dostavnih vozila punih hrane, vode, higijenskih potrepština, prekrivača i odjeće.

Zahvaljujemo svim građanima koji su već do sada pružili pomoć te to čine i dalje, i pozivamo sve one koji žele pružiti pomoći da se za stavljanje na raspolaganje sredstava, strojeva, građevinskog materijala i slično, obrate na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 051/455-461.

Isto tako svi građani grada Crikvenice koji žele pružiti smještaj za obitelji s potresom pogođenih područja molimo da se jave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj telefona: 051/455-404 s naznakom imena i prezimena, adrese, broja telefona i podatkom o vrsti smještaja i broju osoba koje žele primiti (ukoliko trenutno ne bude potrebe, bit će kontaktirani u slučaju da se u međuvremenu situacija promjeni).

Sve obitelji koje su došle iz potresom pogođenih područja i nalaze se na području grada Crikvenice, obavještavamo, ukoliko trebaju bilo kakvu pomoć ili im bilo što nedostaje da se mogu javiti na besplatni telefon 0800 2999 svaki dan 0-24 sata.

Nadamo se i vjerujemo da ćemo samo zajedničkim snagama uspjeti pomoći ljudima koji su ostali bez krova nad glavom da prebrode ovu tešku životni situaciju te se ovim putem još jednom zahvaljujemo svima koji su se na bilo koji način uključili i pomagali.

 

Top